Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Alkyon Resort Hotel & Spa ψηφίστηκε ως ‘Top Clean 2013’
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Alkyon Resort Hotel & Spa ψηφίστηκε ως ‘Top Clean 2013’

Η βράβευση 'Top Clean 2013 Award' συνιστά σημαντική αναγνώριση του Alkyon Resort Hotel & Spa σε ένα ακόμη σημαντικό τομέα των δραστηριοτήτων του.

Το Alkyon Resort Hotel & Spa βραβεύτηκε με το “Top Clean 2013 Award” από τη Venere.com. Αυτό το βραβείο καθορίζεται αποκλειστικά από τις κριτικές των χρηστών της Venere, από όλο τον κόσμο, που έχουν επισκεφθεί το ξενοδοχείο.

Η βράβευση “Top Clean 2013 Award” συνιστά σημαντική αναγνώριση του Alkyon Resort Hotel & Spa σε ένα ακόμη σημαντικό τομέα των δραστηριοτήτων του και έρχεται ως επιστέγασμα στη δέσμευση της διοίκησης του ξενοδοχείου και στις συνεχείς προσπάθειες του προσωπικού για την παροχή υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa 5*, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας & ευεξίας ‘Spa Center’ του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

Επιπλέον, το Alkyon Resort Hotel & Spa διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024