Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Grande Albergo Delle Rose υποδέχεται το καλοκαίρι με ανανεωμένη εμφάνιση
Ξενοδοχεία

Το Grande Albergo Delle Rose υποδέχεται το καλοκαίρι με ανανεωμένη εμφάνιση

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας απένειμε στο ξενοδοχείο την πιστοποίηση 'Boutique Hotel', βάσει ενός συνδυασμού αυστηρών κριτηρίων.

Με ανανεωμένη εικόνα το ξενοδοχείο της Ρόδου, Grande Albergo delle Rose ανοίγει και πάλι τα καλοκαιρινά του τμήματα και περιμένει τους επισκέπτες της Ρόδου να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, με γαστρονομικές προτάσεις, εκπλήξεις και βραδιές με ζωντανή μουσική στους χώρους του μπροστά στη θάλασσα.

Το Grande Albergo Delle Rose που σημαίνει “Ξενοδοχείο των Ρόδων” στα Ιταλικά, αποτελεί ένα ιστορικό  ξενοδοχείο, χτισμένο στις αρχές του περασμένου αιώνα (1925-1927) από τον Ιταλό κυβερνήτη Mario Lago και είναι σημείο αναφοράς της ιστορίας και της κοινωνίας της Ρόδου και ένα αρχιτεκτονικό “στολίδι” Αραβικής, Βυζαντινής και Ενετικής τέχνης.

Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο πάνω στη θάλασσα, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από το Ενετικό Κάστρο των Ιπποτών και την Παλιά Πόλη της Ρόδου. Αποτέλεσε την απαρχή της αλματώδους τουριστικής ανάπτυξης του νησιού και μέσα στις δεκαετίες λειτουργίας του, φιλοξένησε προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως ο Winston Churchill, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και πολλοί άλλοι.  


Queen Suite.

To 2004 ανακαινίστηκε πλήρως, ανακτώντας την αίγλη του παρελθόντος. Μετατράπηκε σε ένα boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων με 33 πολυτελείς σουίτες, διακοσμημένες η κάθε μία σε βενετσιάνικο στυλ. Διαθέτει butler service, τρία εστιατόρια, πισίνα, συνεδριακή αίθουσα και ένα μοναδικής αισθητικής χαμάμ & Spa, ενώ απευθύνεται στους απαιτητικούς επισκέπτες που αποζητούν κάτι παραπάνω από μία απλή διαμονή. Απευθύνεται στους ταξιδιώτες που θέλουν να εμπλουτίζουν τις διακοπές τους με ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικές εικόνες.


Sea terrace.

Aqua Pool bar Café
Ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, το hippy pool bar προσφερει snacks όπως το wrap καπνιστού σολομού, μία ποικιλία από σαλάτες και πολλές ακόμα επιλογές.

Garden Café
Ευφάνταστες γεύσεις από τον κορυφαίο chef Andrea Salomakhin, το Garden Café αποτελεί πρόταση για φαγητό μεσημέρι και βράδυ και υπόσχεται γαστρονομικές εμπειρίες μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προτάσεων όπως το λαβράκι Marco Polo με σπόρια κόλιανδρου, σαλάτα wakame και tobiko, η παραδοσιακή μαραθόπιτα, ο μαύρος μπακαλιάρος μαριναρισμένος με miso paste και sake, επιδόρπια και πολλά ακόμα.

Κορυφαία πιστοποίηση “Boutique Hotel”
Το ξεκίνημα του Grande Albergo delle Rose στη νέα σεζόν συμπληρώνεται με μία ακόμα σημαντική πιστοποίηση. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας απένειμε στο ξενοδοχείο την πιστοποίηση “Boutique Hotel”, βάσει ενός συνδυασμού αυστηρών κριτηρίων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024