Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒράβευση του ξενοδοχείου Rodos Palladium

Βράβευση του ξενοδοχείου Rodos Palladium

Το ξενοδοχείο “Rodos Palladium” κέρδισε το χρυσό βραβείο για την επίδοση του σαν το καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων του προγράμματος Summer Sun του αγγλικού οργανισμού Thomson για την τουριστική περίοδο […]

Το ξενοδοχείο "Rodos Palladium<.>" κέρδισε το χρυσό βραβείο για την επίδοση του σαν το καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων του προγράμματος<...> Summer Sun του αγγλικού οργανισμού Thomson για την τουριστική περίοδο του 1999.
Η επιλογή των βραβείων γίνεται από τους ίδιους τους πελάτες βάσει των απαντήσεων τους σε ειδικά ερωτηματολόγια αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών και τις εντυπώσεις τους από τις διακοπές.
Το "Rodos Palladium" κέρδισε την υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα ξενοδοχεία του προγράμματος τα οποία προερχόντουσαν από χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Μάλτα, η Κύπρος, η Τυνησία, η Κροατία, η Τουρκία, η Αίγυπτος, και η Ελλάδα.
Η τελετή της απονομής των βραβείων έγινε πρόσφατα σε ξενοδοχείο των Αθηνών παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του Thomson με επικεφαλής τους Charles Gurassa, διευθυντή ομαδικού τουρισμού, και Schaun Powell γενικό διευθυντή. Στην ομιλία τους αναφέρθηκαν στην διοικητική αναδιοργάνωση και στα μελλοντικά τους σχέδια με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση της πληροφορικής και του τεράστιου όγκου πιστής πελατείας, αλλά και πάνω από όλα στη βελτίωση και ενδυνάμωση της συνεργασίας με τους ξενοδόχους.
Η οργάνωση λειτουργίας καθώς και η γενική διεύθυνση του ξενοδοχείου ανατέθηκε στον κ. Γιώργο Μαργαρίτη, πρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου. Ο κ. Μαργαρίτης έχοντας σαν βασικό στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ενέταξε στο δυναμικό του ξενοδοχείου ένα μεγάλο αριθμό αποφοίτων ξενοδοχειακών σχολών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024