Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΑναβολή του Olympic Yacht Show
Εκθέσεις

Αναβολή του Olympic Yacht Show

Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η OnDeck Events προχωρά στην αναβολή του Olympic Yacht Show 2020 για τις προγραμματισμένες ημερομηνίες (1-4 Οκτωβρίου 2020), λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει η Πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

“Μια δύσκολη απόφαση, αλλά όπως επιβάλει η λογική και το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τόσο τη διοργανώτρια εταιρεία όσο και την Οργανωτική Επιτροπή και τη διοίκηση της Olympic Marine. Με μεγάλη μας λύπη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι προς τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες, γενικότερα την κοινωνία, η απόφασή μας ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19, οφείλουμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις των ειδικών και να τηρήσουμε με υπευθυνότητα τα μέτρα που λαμβάνονται. Βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, η OnDeck δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των εκθετών, των επισκεπτών, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της. Με την ελπίδα να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα και η διοργάνωση του Olympic Yacht Show να είναι αντίστοιχη των προσδοκιών μας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Μένουμε ασφαλείς, μένουμε δημιουργικοί”, αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία.

Ο κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος, Media Director της Ondeck επισημαίνει: “Καταλήξαμε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση, την αναβολή της εκδήλωσης Olympic Yacht Show, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις για την εντατικοποίηση των προληπτικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Το Olympic Yacht Show είναι μία διοργάνωση για την οποία εργαζόμαστε εντατικά περισσότερο από ένα χρόνο. Έχουν επιλεγεί ως συνεργάτες εξειδικευμένες εταιρείες προκειμένου να καλυφθούν διαφορετικοί τομείς όπως η οργάνωση, η χωροταξική μελέτη, η επικοινωνία και προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό, η σήμανση, η νομική και οικονομοτεχνική μελέτη κ.ο.κ. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν γίνει αμέτρητες συναντήσεις και έχουμε επενδύσει χιλιάδες εργατοώρες για την προετοιμασία. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε ακλόνητοι και στοχοπροσηλωμένοι.

Το Olympic Yacht Show δεν είναι απλά άλλη μία ναυτική εκδήλωση. Είναι το event που οφείλει να έχει η Ελληνική Επιχειρηματική σκηνή του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού. H προετοιμασία έχει προχωρήσει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό και το πλωτό τμήμα έκλεισε με 85 επιβεβαιωμένα σκάφη. Αυτή η επένδυση χρόνου και οικονομίας παραμένει εν ενεργεία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, τις εταιρείες και όλη την αγορά για την εμπιστοσύνη που μας έχει επιδείξει. Θέλουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών. Το Olympic Yacht Show είναι εθνική υπόθεση και πρωτοβουλία συλλογική. Δεν είναι το Yacht Show μιας εταιρείας, είναι το Yacht Event της Ελλάδας επισήμως στο διεθνές ημερολόγιο των Yacht Show. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δήλωση της συμμετοχής του συνόλου των εταιρειών στις νέες ημερομηνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024