Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Matka Nordic Travel Fair επανέρχεται τον Ιανουάριο του 2023 με την Ελλάδα χώρα-εταίρο
Εκθέσεις

Η Matka Nordic Travel Fair επανέρχεται τον Ιανουάριο του 2023 με την Ελλάδα χώρα-εταίρο

Η Ελλάδα, η οποία είχε ήδη οριστεί ως χώρα εταίρος το 2021, θα είναι και τώρα. Σύμφωνα με μελέτη του SMAL (Σύνδεσμου Φινλανδικής Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας), η Ελλάδα ξεχωρίζει ήδη το 2022 ως ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους Φινλανδούς – για άλλη μια φορά.

Μετά από τρία χρόνια αναμονής, η Matka Nordic Travel Fair αναμένεται να είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, με συμμετοχή 70 χωρών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Ιανουαρίου 2023 (με την 19 Ιανουαρίου ορισμένη ως Matka Trade Day).

Στη Matka Nordic Travel Fair οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για διαφορετικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και κουλτούρες καθώς και να λάβουν συμβουλές για διαδρομές, εκτός από τις ειδικές προσφορές και τις γευστικές εμπειρίες της έκθεσης.

Η Ελλάδα, η οποία είχε ήδη οριστεί ως χώρα-εταίρος το 2021, θα συνεχίσει να είναι και τώρα. Η συνεργασία θα συνεχιστεί λόγω αμοιβαίας επιθυμίας τόσο του ΕΟΤ όσο και της Matka Nordic Travel Fair. Σύμφωνα με μελέτη του SMAL (Σύνδεσμου Φινλανδικής Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας), η Ελλάδα ξεχωρίζει ήδη το 2022 ως ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους Φινλανδούς – για άλλη μια φορά.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Η Ελλάδα υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Φινλανδούς και ευχόμαστε να είχαμε μια ευρύτερη παρουσίαση των τουριστικών ευκαιριών που προσφέρει η χώρα ακόμη νωρίτερα”, λέει η Noora Haatainen, Business Manager της Matka Nordic Travel Fair.

Ο προορισμός που έχει το καθεστώς “Partner Country” παρουσιάζεται τόσο στα περίπτερα από πολλούς Έλληνες φορείς, όσο και στο πρόγραμμα της εκδήλωσης. “Είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα είναι χώρα εταίρος της Matka Nordic Travel Fair και ότι η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Ιανουάριο του 2023. Η Φινλανδία και οι άλλες σκανδιναβικές χώρες είναι σημαντικές για τον ελληνικό τουρισμό και θέλουμε περισσότερους τουρίστες να γνωρίσουν τον προορισμού. Η ασφάλεια, η αυθεντικότητα και η ελληνική διατροφική κουλτούρα είναι σημαντικοί λόγοι για τους οποίους οι Φινλανδοί θα συνεχίσουν να επισκέπτονται την Ελλάδα”, λέει ο κ. Παύλος Μουρμάς, επικεφαλής των Σκανδιναβικών και Βαλτικών χωρών του ΕΟΤ.

Η Matka Nordic Travel Fair , η μεγαλύτερη επαγγελματική εκδήλωση της Βόρειας Ευρώπης στον ταξιδιωτικό κλάδο ακολουθεί (-στις 18 Ιανουαρίου 20230 της επαγγελματικής εκδήλωσης “Matka Workshop Day“, όπου εκατοντάδες εταιρείες θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες σύντομες συναντήσεις. Η Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 είναι η πραγματική ημέρα για τους επαγγελματίες με συμπληρωματικό πρόγραμμα, ενώ το περιεχόμενο της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί με γνώμονα τους σπουδαστές, με τις θέσεις εργασίας στον κλάδο του τουρισμού, της διαμονής και των εκδηλώσεων να παρουσιάζονται από τις εταιρείες που χαρακτηρίζονται ως μελλοντικοί εργοδότες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024