Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗμερίδα με θέμα “Η ποιότητα στα συνεδριακά κέντρα”

Ημερίδα με θέμα “Η ποιότητα στα συνεδριακά κέντρα”

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, θυγατρική του Ομίλου της ΕΤΕ, διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Η ποιότητα στα συνεδριακά κέντρα”, σε συνεργασία με την Helexpo, στο πλαίσιο της 20ής διεθνούς έκθεσης τουρισμού `Philoxenia`, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη…

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, θυγατρική του Ομίλου της ΕΤΕ, διοργανώνει ημερίδα με<...> θέμα “Η ποιότητα στα συνεδριακά κέντρα”, σε συνεργασία με την Helexpo, στο πλαίσιο της 20ής διεθνούς έκθεσης τουρισμού `Philoxenia`, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση, που συντονίζεται από το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εθνικής μέσα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Leonardo Da Vinci, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο `Νικόλαος Γερμανός`.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι κ. Hans Rissmann, Γενικός Διευθυντής και κ. Geoff Fenlon, Συντονιστής Ποιότητας του Edinburgh International Conference Centre -διεθνές πρότυπο συνεδριακό Κέντρο που λειτουργεί με βάση επτά διαφορετικά πρότυπα ποιότητας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα που απορρέουν για τους πελάτες, την επιχείρηση και τον τουρισμό, από τη λειτουργία των συνεδριακών Κέντρων με βάση πρότυπα ποιότητας.

Ακόμα, ο κ. G. Lamp, Γενικός Διευθυντής του Innsbruck Congress & Messe, το οποίο λειτουργεί με βάση ISO 9001, θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα από το συνδυασμό συνεδρίων και εκθέσεων.

Τέλος, κατά την διάρκεια της ημερίδας θα γίνουν επίσης παρουσιάσεις από τα υπόλοιπα μέλη του διακρατικού δικτύου σε σχέση με τις προσπάθειες που γίνονται στη χώρα μας στο θέμα της ποιότητας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024