Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΝέο Συνεδριακό Κέντρο στο Creta Maris

Νέο Συνεδριακό Κέντρο στο Creta Maris

Το Νέο Συνεδριακό Κέντρο του Creta Maris, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα και εγκαινίασε τη λειτουργία του με τη διοργάνωση συνεδρίου 1.500 ατόμων, είναι το πιο μεγάλο συνεδριακό κέντρο της Κρήτης […]

Το Νέο Συνεδριακό Κέντρο του Creta Maris, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα και εγκαινίασε τη λειτουργία του με τη διοργάνωση<...> συνεδρίου 1.500 ατόμων, είναι το πιο μεγάλο συνεδριακό κέντρο της Κρήτης και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.

Έχει συνολική έκταση 3.500 τ.μ. και μπορεί στην πλήρη του ανάπτυξη να φιλοξενήσει 4.500 συνέδρους.

Παράλληλα, μέχρι το τέλος του 2001 θα έχει ολοκληρωθεί η νέα πτέρυγα 220 δωματίων – επέκταση του ξενοδοχείου Creta Maris, η οποία θα συνδέεται άμεσα με το Συνεδριακό Κέντρο. Το σύνολο της επένδυσης για το Συνεδριακό Κέντρο και νέα πτέρυγα ανέρχεται στα 6 δισ. δρχ.

Το Συνεδριακό Κέντρο του Creta Maris βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του ξενοδοχείου δίπλα στο ανοικτό θέατρο. Είναι σχεδιασμένο και εξοπλισμένο βάσει των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών, παρέχοντας τη δυνατότητα για την διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων συνεδρίων αλλά και εκθέσεων στο πλαίσιο ενός συνεδρίου ή ανεξάρτητα. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τις άριστες υποδομές του ξενοδοχείου Creta Maris μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες διοργάνωσης ενός συνεδρίου, τόσο σε συνεδριακή υποδομή, όσο και σε πολυτελή – και με χαρακτηριστικό ελληνικό χρώμα – υποδομή διανομής, σίτισης, ψυχαγωγίας και άθλησης.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το νέο συνεδριακό κέντρο του Creta Maris έχει εξοπλιστεί με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα διεθνών προδιαγραφών.

Στόχος του Συνεδριακού Κέντρου του εν λόγω ξενοδοχείου είναι να προσφέρει, τόσο στην διοργάνωση μίας μικρής επιστημονικής συνάντησης, όσο και ενός μεγάλου συνεδρίου, ένα συνεδριακό και εκθεσιακό χώρο διεθνών προδιαγραφών και υψηλών απαιτήσεων ποιότητας. Και η λειτουργία των Maris Hotels είναι συνυφασμένη με την ποιότητα, αφού είναι η πρώτη ξενοδοχειακή αλυσίδα – όχι μόνο στον ελλαδικό, αλλά και στον μεσογειακό χώρο – που φρόντισε να την διασφαλίσει μέσα από τις διαδικασίες του ISO 9001. Σκοπός είναι οι σύνεδροι να θυμούνται την επιστημονική εμπειρία στο σύγχρονο, λειτουργικό περιβάλλον του νέου Συνεδριακού Κέντρου, αλλά και την φιλοξενία που ξέρουν να προσφέρουν οι Κρήτες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024