Τελευταία νέα

Η Manpower επίσημα και στην Ελλάδα

Την επίσημη παρουσίαση της στην ελληνική αγορά πραγματοποίησε πρόσφατα η εταιρία Manpower, η οποία ήδη λειτουργεί 2 γραφεία στην Αθήνα, ενώ στα άμεσα σχέδια της είναι η επέκταση της στη […]

Την επίσημη παρουσίαση της στην ελληνική αγορά πραγματοποίησε πρόσφατα η εταιρία Manpower<.>, η οποία ήδη<...> λειτουργεί 2 γραφεία στην Αθήνα, ενώ στα άμεσα σχέδια της είναι η επέκταση της στη Θεσσαλονίκη και πιθανότατα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
H Manpower εξειδικεύεται στην παροχή ανθρώπινου δυναμικού σε εταιρίες, τόσο για μόνιμο όσο και για εποχιακό προσωπικό με τη μέθοδο του Outsourcing. Η μέθοδος αυτή δίνει τη δυνατότητα στο πελάτη να χρησιμοποιήσει το προσωπικό της Manpower στην επιχείρηση του για τη χρονική περίοδο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.
H Manpower δίνει παγκοσμίως σε 300.000 επιχειρήσεις άμεσες λύσεις στο δύσκολο και ευαίσθητο θέμα της εύρεσης, εκπαίδευσης, πρόσληψης, και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε όλες τις επιχειρήσεις.
Η Manpower δημιούργησε το "Σύστημα Προβλέψιμης Απόδοσης" το οποίο αφ’ ενός μεν μετρά τις ικανότητες των υποψηφίων εργαζομένων σε συγκεκριμένες εργασίες και προβλέπει την μελλοντική απόδοση τους, αφ’ ετέρου παρακολουθεί και καταγράφει την πορεία στην εργασία τους και τους παρέχει, όπου χρειάζεται, την απαραίτητη εκπαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε εργασίας.
Στόχος της Manpower για τα επόμενα χρόνια είναι να προσφέρει μια πραγματικά πανελλήνια κάλυψη μέσω των γραφείων της, τα οποία θα συνδέονται μεταξύ τους on-line για άμεση παροχή λύσεων στις ανάγκες των πελατών της, συμβάλλοντας παράλληλα στην μείωση της ανεργίας και στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024