Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια Τουρισμού31ο Διεθνές Συνέδριο των Γυναικών στον Τουρισμό

31ο Διεθνές Συνέδριο των Γυναικών στον Τουρισμό

Στην Οτάβα, την πρωτεύουσα του Καναδά θα γίνει το 31ο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης των Γυναικών στον Τουρισμό, International Federation of Women’s Travel Organizations-IFWTO, από τις 13-16 Απριλίου 2000. Το […]

Στην Οτάβα, την πρωτεύουσα του Καναδά θα γίνει το 31ο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης των Γυναικών στον Τουρισμό<...>, International Federation of Women's Travel Organizations-IFWTO<.>, από τις 13-16 Απριλίου 2000.
Το θέμα του συνεδρίου είναι "Challenging Perceptions – Creating Realities" και θα αναλυθούν θέματα περιβαλλοντικά, marketing, και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Geoffrey Gray-Forton, θα αναλύσει κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος θέματα marketing που αφορούν στον τουρισμό και τις τάσεις για την νέα χιλιετηρίδα.
Τα workshops του συνεδρίου αυτή την χρονιά θα είναι τρία και θα διαρκούν από 90 λεπτά το καθένα. Στο πρώτο θα είναι ομιλητής ο κ. Baby Boomers και θα αναλύσει την πραγματική υπόσταση ή όχι της ιδέας που έχει αναπτυχθεί κατά την περασμένη δεκαετία για τα στερεότυπα και την σχέση τους με το marketing και τον τουρισμό.
Το δεύτερο workshop αναφέρεται στον ηλεκτρονικό τύπο και στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία με σκοπό οι συμμετέχοντες να μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες προβολής που δίνουν τα ηλεκτρονικά μέσα στις τουριστικές επιχειρήσεις όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
Το τρίτο μέρος στηρίζεται στην agenda 21 και στην προσπάθεια της να πλησιάζει την τουριστική βιομηχανία μέσω του σλόγκαν 'think globally, act locally' προσφέροντας αειφόρο ανάπτυξη. Θα ακουστούν παραδείγματα από προσπάθειες εφαρμογής των αρχών της, που έχουν γίνει από διάφορες τουριστικές επιχειρήσεις όπως επίσης και ατομικές προσπάθειες, με σκοπό την συλλογή ιδεών για τις επιχειρήσεις των συμμετεχόντων.
Τέλος, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρξουν και παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες περιλαμβάνουν ξεναγήσεις στην Εθνική Πινακοθήκη του Καναδά, το Μουσείο Πολιτισμού, και την Βουλή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024