Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΑπόδειξη της σοβαρής διεθνούς οικονομικής κρίσης η χρεοκοπία του ΧL Group
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Απόδειξη της σοβαρής διεθνούς οικονομικής κρίσης η χρεοκοπία του ΧL Group

«Η δυσάρεστη για τον παγκόσμιο τουρισμό είδηση καταδεικνύει τη σοβαρή διεθνή οικονομική κρίση” σχολίασε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη χρεοκοπία του τουριστικού οργανισμού ΧL Group…

«Η δυσάρεστη για τον παγκόσμιο τουρισμό είδηση καταδεικνύει τη σοβαρή διεθνή οικονομική κρίση” σχολίασε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων<...>σχετικά με τη χρεοκοπία του τουριστικού οργανισμού ΧL Group.

“Ο τουρισμός”, επεσήμανε “ακριβώς επειδή αποτελεί έναν ευαίσθητο κλάδο της οικονομίας, χρειάζεται επαγρύπνηση και συνεχή δράση”. Και συμπλήρωσε: “Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το γεγονός, επικοινώνησα προσωπικά με τις υπηρεσίες του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, δίνοντας οδηγίες για συνεργασία προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στη ροή των επισκεπτών, από και προς τη Μ. Βρετανία. Είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να εξαλείψουμε τις συνέπειες αυτού του γεγονότος για τον ελληνικό τουρισμό. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και, εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα παρασχεθεί υποστήριξη σε όσους επισκέπτες αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιστροφής στην πατρίδα τους».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024