Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΧρηματοδότηση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στην Travelplanet24
OTAs

Χρηματοδότηση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στην Travelplanet24

H Travelplanet24 έλαβε χρηματοδότηση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ από δύο χρηματοδοτικά κεφάλαια, την Elikonos Jeremie Fund και Odyssey Jeremie Partners.

Η Travelplanet24 λαμβάνει χρηματοδότηση 3,5 εκατ. ευρώ από τα επενδυτικά σχήματα Elikonos Jeremie και Odyssey Jeremie Partners και αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση κεφαλαίου που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα με κεφάλαια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF) μέσω του επενδυτικού προγράμματος “Jeremie”. Η χρηματοδότηση συντονίστηκε από την First Athens Corporate Finance.

Η συμφωνία προήλθε μετά από μια επιτυχημένη διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων. “Είμαστε πολύ περήφανοι που η εταιρεία μας εξασφάλισε μια τόσο μεγάλου ύψους χρηματοδότηση όπως και την εμπιστοσύνη των επενδυτών του βεληνεκούς των Elikonos Jeremie & Odyssey Venture Partners. Η επένδυση θα κατευθυνθεί για την ταχύτερη ανάπτυξη της εταιρείας στο εξωτερικό, για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και πιθανές εξαγορές εταιρειών στις χώρες στρατηγικού ενδιαφέροντος”, δήλωσε ο Philipp Brinkmann, CEO της Travelplanet24.

Η Travelplanet24 συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τρία μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα της Ευρώπης. Το 2013 η εταιρεία υπερδιπλασίασε τον κύκλο εργασιών της, από 98 εκατ. ευρώ το 2012 σε 206 εκατ. ευρώ το 2013, κατατάσσοντας την ανάμεσα στους κύριους παίκτες του κλάδου. “Πιστεύουμε σε μια ελληνική εταιρεία με δυναμική στρατηγική και διαρκή εξέλιξη στο εξωτερικό και είδαμε στην Travelplanet24 σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης στον ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτυακού τουρισμού”, δήλωσε ο κ. Τάκης Σολωμός, Partner της Elikonos Jeremie.

Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της αποτελεσματικής 3ετούς εφαρμογής της στρατηγικής που έχει θέσει σε εφαρμογή η διοίκηση της. Το 2014 αποτελεί την αφετηρία των επενδύσεων που θα συμβάλουν στην εξέλιξη της Travelplanet24 σε ηγέτη στο κλάδο των διαδικτυακών γραφείων τουρισμού καθώς και την διαρκή επέκταση της στο εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024