Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΔιακοπή λειτουργίας του τουριστικού γραφείου Special Tours
Τουριστικά γραφεία

Διακοπή λειτουργίας του τουριστικού γραφείου Special Tours

Η εταιρεία δραστηριοποιούταν στην αγορά από το 1987 και ήταν μια από τις μεγαλύτερες B2B πλατφόρμες πώλησης ξενοδοχειακών δωματίων στην Ελλάδα, με πωλήσεις μόνο σε τουριστικά γραφεία.

Τέλος εποχής για τη δραστηριοποίηση του τουριστικού γραφείου Special Tours (STGLOBE), από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές πλατφόρμες B2B στην Ελλάδα, και μάλιστα χωρίς κάποια προειδοποίηση. Η εταιρεία δραστηριοποιούταν στην αγορά από το 1987 και ήταν μια από τις μεγαλύτερες B2B πλατφόρμες πώλησης ξενοδοχειακών δωματίων στην Ελλάδα, με πωλήσεις μόνο σε τουριστικά γραφεία και όχι απευθείας σε ιδιώτες και συνεργασίες με εκατοντάδες τουριστικά γραφεία. Η εταιρεία, που είχε καθιερώσει μια αναγνωρισμένη, ανεξάρτητη παρουσία στην παγκόσμια B2B ταξιδιωτική βιομηχανία, είχε έδρα στην Αθήνα και προσωπικό που ανέρχεται σε δεκάδες άτομα.

Στην ιστοσελίδα του Special Tours πλέον αναγράφονται τα ακόλουθα:
“Μας είναι αδύνατον να συνεχίσουμε την λειτουργεία μας κάτω από τις παρούσες συνθήκες. Ζητάμε συγνώμη από τους φίλους προμηθευτές και πελάτες μας και ειλικρινά λυπούμαστε για την αναστάτωση που δημιουργεί αυτή μας η απόφαση. Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Δ.Β.Γαλιάτσος
STGLOBE 1987 – 2022″

Τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία έχουν ήδη λάβει emails για τις κρατήσεις που έχουν γίνει για το προσεχές διάστημα, χωρίς όμως αυτό να καθησυχάζει, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό εάν αυτές θα τακτοποιηθούν, καθώς και αν υπάρχουν οικονομικά “ανοίγματα” προς τους προμηθευτές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024