Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΠλήγμα για τον τουρισμό η πτώχευση του ταξιδιωτικού οργανισμού Plotin

Πλήγμα για τον τουρισμό η πτώχευση του ταξιδιωτικού οργανισμού Plotin

Μεγάλα χρέη, που σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν και τις 200.000 ευρώ, άφησε στις ελληνικές επιχειρήσειςο ταξιδιωτικός οργανισμός Plotin, που πρόσφατα χρεοκόπησε, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, το Plotin, το […]

Μεγάλα χρέη, που σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν και τις 200.000 ευρώ, άφησε στις ελληνικές επιχειρήσεις<...>ο ταξιδιωτικός οργανισμός Plotin, που πρόσφατα χρεοκόπησε, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, το Plotin, το οποίο εκπροσωπούσε στη Χαλκιδική τον γερμανικό τουριστικό οργανισμό Neckerman, που μαζί με την TUI φέρνουν στη χώρα μας το 50% των ξένων τουριστών, άφησε στα συνεργαζόμενα του ξενοδοχεία της Χαλκιδικής ακάλυπτες επιταγές, αξίας από 5.000 έως και 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, κ. Γεράσιμου Μπακογιάννη, “οι επιταγές είναι μεταχρονολογημένες και θα έπρεπε να πληρωθούν στο διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο”.

Ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί ότι η Neckerman έχει ήδη διακόψει τη συνεργασία της με το Plotin, αν και στα συμβόλαια υπέγραφε τόσο το πρακτορείο, όσο και η γερμανική εταιρία. Αυτή ακριβώς η διπλή υπογραφή αποτελεί, άλλωστε, και το όπλο των ξενοδόχων για να διεκδικήσουν τα ποσά, που τους οφείλονται από τους Γερμανούς συνεταίρους του Plotin.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024