Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΣε νέα γραφεία το Top Kinisis Travel Αθήνας
Τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν τα ίδια

Σε νέα γραφεία το Top Kinisis Travel Αθήνας

Το τουριστικό γραφείο Top Kinisis Travel λειτουργεί από την περασμένη Δευτέρα σε νέα γραφεία, στη διεύθυνση Λουκιανού 21, στο Κολωνάκι.

Το Top Kinisis Travel Αθήνας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 λειτουργεί από τα καινούργια του γραφεία στη διεύθυνση Λουκιανού 21, Κολωνάκι. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν τα ίδια.

Το τουριστικό γραφείο Top Kinisis Travel, “σε πείσμα των καιρών συνεχίζει τη δημιουργική πορεία που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας καινοτόμες υπηρεσίες και μέσω της διαδικτυακής Πύλης www.taxidiamprosta.com. Το ελληνικό αγοραστικό κοινό την κατέταξε  ανάμεσα στις τρεις πρώτες θέσεις για τις on line κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, τουριστικών πακέτων και πλήθους άλλων τουριστικών υπηρεσιών”, αναφέρει η διοίκηση.

Νέες τουριστικές υπηρεσίες ήρθαν να προστεθούν με την ανάδειξη του Top Kinisis Travel σε αποκλειστικού πάροχου και αντιπροσώπου της Disneyland Paris για την Ελλάδα. “Η μεγάλη ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού, αλλά και των τουριστικών πρακτόρων μας δημιούργησε  την ανάγκη για διαρκή αναζήτηση νέων προκλήσεων και συνεχίζουμε…”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024