Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines βοηθά στη διατήρηση του πρασίνου της χώρας της
Συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασοκομίας της Τουρκίας

Η Turkish Airlines βοηθά στη διατήρηση του πρασίνου της χώρας της

Η Turkish Airlines θα βοηθήσει στην φύτευση ενός εκατομμυρίου δέντρων, σε διάφορα δάση της γειτονικής χώρας, καθώς για κάθε παιδί που ταξιδεύει με την εταιρεία, ηλικίας κάτω των 2 ετών, θα φυτεύεται και από ένα δενδρύλλιο.

Η Turkish Airlines συνεργάζεται με τη Γενική Διεύθυνση Δασοκομίας της Τουρκίας, προκειμένου να βοηθήσει στην φύτευση ενός εκατομμυρίου δέντρων, σε διάφορα δάση της γειτονικής χώρας. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε παιδί που ταξιδεύει με την Turkish Airlines, ηλικίας κάτω των 2 ετών, θα φυτεύεται και από ένα δενδρύλλιο. Με την υπογραφή του εν λόγω πρωτοκόλλου, η THY συμβάλλει στη διασφάλιση της υγείας των δασών της Τουρκίας για τις μελλοντικές γενιές. Αυτά τα “δέντρα μνήμης” θα βρίσκονται εκεί για να υπενθυμίζουν σε όλους τους πολίτες, την ευθύνη που πρέπει να έχουμε όλοι, ώστε να είμαστε κοινωνικά υπεύθυνοι με την χρήση των δασών μας.

Ο γενικός διευθυντής Δασοκομίας, κ. Mustafa Kurtulmuslu ευχαρίστησε την Turkish Airlines για το ρόλο της, στη διατήρηση των πολύτιμων φυσικών δασών, μέσω του προγράμματος για τα παιδιά -εκείνων δηλαδή που θα ωφεληθούν περισσότερο από την παρουσία τους, στα επόμενα χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Turkish Airlines, Dr. Temel Kotil, ανέφερε σχετικά: “Πιστεύω ότι, αυτή η συνεργασία θα κάνει πιο αποτελεσματική και αποδοτική την εργασία μας, ενισχύοντας και αυξάνοντας την επίγνωση και ευαισθητοποίηση ακόμα περισσότερων ανθρώπων περί της σημασίας της διατήρησης του πρασίνου”.

Οι επιβάτες της Turkish Airlines μπορούν πλέον να συμβάλλουν στην εκστρατεία αυτή, η οποία εγκαινιάστηκε με το σύνθημα “Ελάτε μαζί μας φυτεύοντας ένα δενδρύλλιο”, μέσω της αποστολής ενός SMS, στο 1923, αξίας 5 TL (και γράφοντας THY).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024