Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Χαλκιδική πρωταγωνιστεί σε video clip του εξωτερικού
Προβολή προορισμού

Η Χαλκιδική πρωταγωνιστεί σε video clip του εξωτερικού

Μαγευτικές εικόνες από τη Χαλκιδική πρωταγωνιστούν σε ένα 4λεπτο video clip που μόλις κυκλοφόρησε και αναδεικνύουν το φυσικό κάλλος του προορισμού.

Έναν εναλλακτικό τρόπο προβολής αξιοποίησε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής φιλοξενώντας τα γυρίσματα του καινούριου video clip του συγκροτήματος Gerald Ahern & Labis.

Το συγκρότημα αποτελείται από τον Ιρλανδό Gerald Ahern και τους Χαλκιδικιώτες Λάμπη Μαυροφρίδη και Αντώνη Φωτιάδη. Η αγάπη των δύο ταλαντούχων μουσικών από τη Χαλκιδική για τον τόπο όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, έγινε η αφορμή να γραφτεί το τραγούδι “REVERB” και να “ντυθεί” με εικόνες από την πατρίδα τους για να τη γνωρίσουν στους Ιρλανδούς.

Μαγευτικές εικόνες από τη Χαλκιδική πρωταγωνιστούν σε ένα 4λεπτο video clip που μόλις κυκλοφόρησε και αναδεικνύουν το φυσικό κάλλος του προορισμού. Η Χαλκιδική λοιπόν θα “ταξιδέψει” τους Ιρλανδούς και όχι μόνο, σε έναν εξωτικό και σχεδόν άγνωστο προορισμό για εκείνους μέσα από τους στίχους και τη μουσική του συγκροτήματος.

Αρωγοί στην προσπάθειά τους υπήρξε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Δήμος Αριστοτέλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023