Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Λάρισα ακολουθεί το μοντέλο του Νομού Χαλκιδικής για την τουριστική προβολή της
Περιφέρεια

Η Λάρισα ακολουθεί το μοντέλο του Νομού Χαλκιδικής για την τουριστική προβολή της

Συνάντηση του προέδρου του τουριστικής οργανισμού προβολής της Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιου με τουριστικούς φορείς του νομού Λάρισας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για τη δημιουργία αντίστοιχου μοντέλου στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας.

Στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκε το μοντέλο τουριστικής προβολής του Νομού Χαλκιδικής, που υλοποιείται από τον τουριστικό οργανισμό του νομού, με τη συμμετοχή του προέδρου του Οργανισμού κ. Γρηγόρη Τάσιου, της προέδρου και του αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Λάρισας, κας Ειρήνης Παπαϊωάννου και κ. Γιώργου Πολύζου αντίστοιχα, του προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου κ. Νίκου Ντάγκα, της εκπροσώπου του Εμπορικού Συλλόγου κας Λένας Λιάγκουρα και του προέδρου της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας κ. Τάσου Γούσιου.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τη δημιουργία αντίστοιχου μοντέλου στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024