Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΞεκίνησε το 3ο Catamarans Cup International Regatta 2012
Θαλάσσιος τουρισμός

Ξεκίνησε το 3ο Catamarans Cup International Regatta 2012

Το Catamarans Cup αποτελεί συνδυασμό ενός αγώνα ιστιοπλοΐας και μιας κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά, διάρκειας μιας εβδομάδoς. Ο σχεδιασμός της διοργάνωσης βασίζεται και στην τουριστική αξιοποίηση και προβολή των θαλάσσιων προορισμών του Αργοσαρωνικού κόλπου, μέχρι και το Ναύπλιο.

Με καλούς οιωνούς, μεγάλη συμμετοχή και κέφι ξεκίνησε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, το 3ο Catamarans Cup International Regatta 2012, ένας διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας για καταμαράν κρουαζιέρας με εκκίνηση την Αθήνα.

Σε 24 ανέρχονται τα καταμαράν – σκάφη με δύο πλωτήρες – που θα λάβουν μέρος σε αυτόν τον καθιερωμένο ετήσιο αγώνα, με το συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων να πλησιάζει τα 260 άτομα. Οι ενθουσιώδεις ιστιοπλόοι έρχονται στην Ελλάδα ειδικά για τον αγώνα από τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και τη Λεττονία. Βεβαίως, σε αυτόν θα λάβουν μέρος και ελληνικά πληρώματα.

Διοργανώτρια εταιρεία του Catamarans Cup είναι η Istion Yachting, η οποία δημιούργησε και παρουσίασε τη διεθνή αυτή διοργάνωση, για πρώτη φορά τον Οκτώβριο 2010. Το 3ο Catamarans Cup πραγματοποιείται μεταξύ 20 και 27 Οκτωβρίου. Στην αντίστοιχη περυσινή διοργάνωση είχαν λάβει μέρος 22 καταμαράν και 250 ιστιοπλόοι από 20 κράτη.

Το Catamarans Cup αποτελεί συνδυασμό ενός αγώνα ιστιοπλοΐας και μιας κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά, διάρκειας μιας εβδομάδoς. Εκτός του αγωνιστικού σκέλους, ο σχεδιασμός της διοργάνωσης βασίζεται, μεταξύ άλλων, στην τουριστική αξιοποίηση και προβολή των θαλάσσιων προορισμών του Αργοσαρωνικού κόλπου, μέχρι και το Ναύπλιο. Το Catamarans Cup δεν είναι μόνο ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας και περιλαμβάνει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως απονομές και βραβεύσεις σε κάθε λιμάνι, πάρτυ, ψησταριές, κοκτέιλ, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.

Στη φετινή διοργάνωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους και μια ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες Android, από την οποία θα μαθαίνουν νέα που αφορούν στους διεξαγόμενους αγώνες και στην καθημερινή εξέλιξη της διοργάνωσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024