Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ λύση Amadeus Cars πρώτη που επιτυγχάνει 100% e-Voucher
Από 1/1/2009, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία επωφελούνται από μια 100% ηλεκτρονική λύση

Η λύση Amadeus Cars πρώτη που επιτυγχάνει 100% e-Voucher

Η Amadeus είναι η πρώτη εταιρεία στην βιομηχανία της ενοικίασης αυτοκινήτων που χρησιμοποιεί 100% ηλεκτρονικό voucher για τις κρατήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, από την 1η Ιανουαρίου 2009. Τον […]

Η Amadeus είναι η πρώτη εταιρεία στην βιομηχανία της ενοικίασης αυτοκινήτων που χρησιμοποιεί<...> 100% ηλεκτρονικό voucher για τις κρατήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, από την 1η Ιανουαρίου 2009.

Τον Οκτώβριο του 1996, η Amadeus ήταν η πρώτη και μοναδική εταιρεία διανομής ταξιδιωτικών υπηρεσιών που παρείχε μια λύση για την ενοικίαση αυτοκινήτων με χάρτινο voucher. Δέκα χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2006, η Amadeus πρωτοπόρησε με την παρουσίαση του e-Voucher και θέλοντας να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε για την αεροπορική βιομηχανία, η Amadeus προχωρά ένα βήμα περισσότερο και στρέφεται προς περισσότερο πράσινες, πιο αποτελεσματικές διαδικασίες για τα ταξιδιωτικά γραφεία με την πλήρη απόσυρση των παραδοσιακών χάρτινων voucher.

Το Amadeus Cars e-Voucher είναι ένας ηλεκτρονικός τρόπος πληρωμής για ενοικίαση αυτοκινήτων. Ακριβώς όπως και το e-ticket μεταμόρφωσε την αεροπορική βιομηχανία, το e-Voucher εξοικονομεί χρήματα για τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να τυπώνουν και να διανέμουν προ-τυπωμένες φόρμες στα ταξιδιωτικά γραφεία. Επιπλέον, οι πελάτες δεν θα χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούν χάρτινες φόρμες σαν απόδειξη της κράτησης ή της πληρωμής κατά την επίσκεψή τους στον αντίστοιχο πράκτορα.

Με το Amadeus Cars e-Voucher, περίπου 99.000 πράκτορες και 34.000 γραφεία πώλησης αεροπορικών εταιρειών που χρησιμοποιούν παγκοσμίως τα συστήματα της Amadeus μπορούν να επωφεληθούν από μια πιο γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη διαδικασία κρατήσεων για ενοικίαση αυτοκινήτων, προσφέροντας εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου. Το Amadeus Cars e-Voucher δίνει επίσης την δυνατότητα για την επίτευξη ενός υψηλότερου επιπέδου ευελιξίας για τα ταξιδιωτικά γραφεία να πραγματοποιούν κρατήσεις της τελευταίας στιγμής και μέσα στην ίδια ημέρα.

Ο κ. Marcos Isaac, διευθυντής του Τμήματος Travel Services της Amadeus, σχολίασε: “Με την πλήρη απόσυρση των χάρτινων voucher, η Amadeus ηγείται της βιομηχανίας ενοικίασης αυτοκινήτων, καταλαμβάνοντας την θέση του κορυφαίου τεχνολογικού συνεργάτη. Όπως συνέβη και με την παρουσίαση του Amadeus Cars e-Voucher, προσφέρουμε τεχνολογία η οποία θα φέρει οφέλη τόσο στους ταξιδιώτες, όσο και στα ταξιδιωτικά γραφεία και στους παρόχους υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων”.

Η κα Elaine Cottrell, διευθύντρια του Συστήματος Διανομής της Avis Europe, δήλωσε: “Η Avis Europe είναι πολύ ικανοποιημένη από την ενοποίηση του συστήματος Amadeus Cars e-Voucher παγκοσμίως. Αυτή η υπηρεσία θα ωφελήσει πολύ τα ταξιδιωτικά γραφεία, καθώς θα τους δώσει τη δυνατότητα να πληρώνουν για τις κρατήσεις τους χωρίς να χρειάζεται να παράγουν χάρτινο voucher στα γραφεία τους”.

Το Amadeus Cars προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων από 24 διεθνείς εταιρείες σε 36.000 σημεία σε περισσότερους από 250 προορισμούς. Με το Amadeus Cars, οι πάροχοι υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων μπορούν να πωλούν το περιεχόμενό τους από ένα μοναδικό σημείο σε πραγματικό χρόνο, τόσο σε online, όσο και σε offline ταξιδιωτικά γραφεία με αποτελεσματικό τρόπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024