Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈφυγαν οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου
Κοσμοσυρροή στον Πειραιά

Έφυγαν οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου

Κοσμοσυρροή παρατηρείται από την Παρασκευή στα λιμάνια και τα αεροδρόμια όλης της χώρας, αφού οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου έχουν ήδη εγκαταλείψει τις μεγαλουπόλεις με προορισμό κάποιο νησί. Ενδεικτικά αναφέρεται πως ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση από το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Πειραιά, με το μεγαλύτερο κύμα ταξιδιωτών να αναχωρεί…

Κοσμοσυρροή παρατηρείται από την Παρασκευή στα λιμάνια και τα αεροδρόμια όλης της χώρας, αφού οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου έχουν ήδη εγκαταλείψει τις μεγαλουπόλεις με προορισμό κάποιο νησί. Ενδεικτικά αναφέρεται πως<...>ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση από το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Πειραιά, με το μεγαλύτερο κύμα ταξιδιωτών να αναχωρεί για τα νησιά των Κυκλάδων, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ανάλογη εικόνα και στο λιμάνι της Ραφήνας. Την Παρασκευή αναχώρησαν από τον Πειραιά 37 πλοία με 60.000 επιβάτες και 19 από τη Ραφήνα.

Αυξημένη είναι όμως η επιβατική κίνηση και στα αεροδρόμια της χώρας, αφού οι πτήσεις εμφανίζουν ήδη πληρότητα 100% για τους περισσότερους προορισμούς εσωτερικού, όσον αφορά στο αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Μαζικά εγκαταλείπουν την Αθήνα οι πολίτες και οδικώς, με την Τροχαία να έχει θέσει σε ισχύ εδώ και μέρες αυξημένα μέτρα, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο των εκδρομέων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024