Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπίσκεψη Καμμένου σε Κέα, Σίφνο και Κύθνο
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Επίσκεψη Καμμένου σε Κέα, Σίφνο και Κύθνο

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής και των δράσεων του Υπουργείου, μετέβη τη Δευτέρα, 19 Μαΐου, στην Κέα, στη Σίφνο και […]

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής και των δράσεων του Υπουργείου, μετέβη τη Δευτέρα, 19 Μαΐου, στην Κέα, στη Σίφνο και στην Κύθνο. Κατά τη διάρκεια<...>της παραμονής του συναντήθηκε με τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τοπικούς παράγοντες των νησιών, καθώς και με πολιτιστικούς συλλόγους και πολίτες, όπου συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του και καταγράφηκαν προβλήματα και ανάγκες των ανωτέρω νησιών και ιδιαίτερα το θέμα της μεταφοράς πόσιμου νερού και η ανάγκη δημιουργίας μονάδων αφαλάτωσης στα άνυδρα νησιά.

Κατά τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ο κ. Καμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, «Για το Υπουργείο αποτελεί προσπάθεια ύψιστης σημασίας η αειφόρος ανάπτυξη και η ανάδειξη των μικρών νησιών του Αιγαίου. Σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί η δημιουργία του πλαισίου για την ενίσχυση νέων μορφών τουρισμού, που θα προσελκύσουν στη χώρα μας και ιδιαίτερα στα νησιά μας, ταξιδιώτες που αναζητούν κάτι ξεχωριστό – εναλλακτικό – για τις διακοπές τους, ενισχύοντας, παράλληλα, την τοπική οικονομία”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024