Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςLouis Hellenic Cruises: Ξεκίνησε τις κρουαζιέρες της με στόχο την ελληνική αγορά

Louis Hellenic Cruises: Ξεκίνησε τις κρουαζιέρες της με στόχο την ελληνική αγορά

Η εταιρία Louis Hellenic Cruises που άρχισε να λειτουργεί το περασμένο Φθινόπωρο με έδρα τον Πειραιά, ξεκινάει τις κρουαζιέρες της με τα κρουαζιερόπλοια The Calypso, Perla, και Coral, που εκτελούν […]

Η εταιρία Louis Hellenic Cruises που άρχισε να λειτουργεί το περασμένο Φθινόπωρο με έδρα τον Πειραιά, ξεκινάει τις κρουαζιέρες της<...> με τα κρουαζιερόπλοια The Calypso, Perla, και Coral, που εκτελούν 3-ήμερες, 4-ήμερες και 7-ήμερες κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς και με τα Sapphire και Aquamarine τα οποία εκτελούν 7-ήμερες, 10-ήμερες και 11-ήμερες κρουαζιέρες, από τα λιμάνια της Γένοβας και της Μασσαλίας, για ολόκληρη τη φετινή τουριστική σεζόν, με προορισμούς τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου και χώρες της Μεσογείου.

Η έναρξη των δραστηριοτήτων της Louis Hellenic Cruises, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Ελληνική Κρουαζιέρα ευρύτερα, καθότι η δραστηριοποίησή της αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αύξηση της τουριστικής κίνησης του Πειραιά. Επίσης η δραστηριοποίηση της αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην προσέλευση επισκεπτών, αλλά και στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελληνική Πρωτεύουσα και τα Ελληνικά νησιά.

Η Louis Hellenic Cruises σύντομα θα παρουσιάσει το κρουαζιερόπλοιο Coral, που θα ταξιδεύει σε 12 διαφορετικές χώρες και θα λανσαριστεί κυρίως για την ελληνική αγορά. Στις 29 Ιουλίου το Coral σαλπάρει για την εναρκτήρια κρουαζιέρα του, στη Δυτική Μεσόγειο και τις ακτές της Ιταλικής και Γαλλικής Ριβιέρας. Ανάμεσα στους προορισμούς του στη Μεσόγειο είναι η ολοζώντανη Νάπολη, η θρυλική Φλωρεντία και το αριστοκρατικό Μόντε Κάρλο. Στην Ιβηρική χερσόνησο, θα επισκεφθεί τη Βαρκελώνη, ενώ στις ακτές της Βορείου Αφρικής την εξωτική Τύνιδα.

Στη δεύτερη κρουαζιέρα του, το Coral θα περάσει από τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, τη Γιάλτα, την Οδησσός και τις κοιτίδες του Ποντιακού Ελληνισμού, την Τραπεζούντα και τη Σαμψούντα.

Η τρίτη κρουαζιέρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Αυγούστου, στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για γνωριμία με τις ανατολίτικες ομορφιές της Αλεξάνδρειας και της Βηρυτού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024