Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέα υπηρεσία luggage check-in των Royal Caribbean International και Celebrity Cruises

Νέα υπηρεσία luggage check-in των Royal Caribbean International και Celebrity Cruises

Οι ταξιδιώτες των Royal Caribbean International και Celebrity Cruises είναι πλέον σε θέση να αποφύγουν την οδυνηρή διαδικασία του luggage check-in για την πτήση-επιστροφή στην πατρίδα τους έχοντας πλέον την […]

Οι ταξιδιώτες των Royal Caribbean International και Celebrity Cruises είναι πλέον σε θέση να αποφύγουν την<...> οδυνηρή διαδικασία του luggage check-in για την πτήση-επιστροφή στην πατρίδα τους έχοντας πλέον την ευκαιρία να το κάνουν πριν ακόμα αποβιβαστούν από το καράβι.

Η νέα αυτή υπηρεσία επιτρέπει στους ταξιδιώτες να παρακάμπτουν την παραδοσιακή διαδικασία check-in στα αεροδρόμια, μειώνοντας έτσι το χρόνο αναμονής από τις δύο ώρες στα 45 λεπτά. Η υπηρεσία αυτή, η οποία έχει την άδεια έγκρισης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Συγκοινωνιών, Τελωνίων και Συνόρων των ΗΠΑ, καθώς και της Ασφάλειας Προσωπικού του λιμενικού σώματος, αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών, εγκαθίσταται σε όλα τα λιμάνια των ΗΠΑ.

Η καινούργια υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους ταξιδιώτες των Celebrity Cruises που ταξιδεύουν στο Fort Lauderdale, Florida, Miami, San Diego, San Juan, Puerto Rico και Seattle και ονομάζεται “Onboard Check-in and Luggage Valet”. Για τους ταξιδιώτες της Royal Caribbean είναι διαθέσιμη για τους προορισμούς του San Juan και του Seattle. Και οι δυο εταιρείες προσφέρουν την υπηρεσία για αφίξεις στο Vancouver. Για να είναι σε θέση κάποιος ταξιδιώτης να χρησιμοποιήσει την νέα αυτή υπηρεσία πρέπει να πετά σε πόλη των ΗΠΑ την ίδια μέρα που τελειώνει και η κρουαζιέρα.

Πριν το τέλος του ταξιδιού, οι επιβάτες πρέπει να επιβεβαιώνουν τις λεπτομέρειες των πτήσεων τους και τον αριθμό των βαλιτσών τους στο πλήρωμα του πλοίου. Βασιζόμενο το πλήρωμα σε αυτές τις πληροφορίες επικοινωνεί ηλεκτρονικά με τις αεροπορικές εταιρείες και οι ταξιδιώτες λαμβάνουν μέσα στο πλοίο τις κάρτες επιβίβασης και τα καρτελάκια για τις βαλίτσες.

Ο Nick Hafner, vice president των Air, Sea και Hotel για την Royal Caribbean International και την Celebrity Cruises είπε, “Η νέα υπηρεσία κάνει την επιστροφή στο σπίτι πιο εύκολη από ποτέ. Οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την εταιρεία μας δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν στην ουρά για να κάνουν check in”.

Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα οι εταιρίες Royal Caribbean International και Celebrity Cruises αντιπροσωπεύονται από την εταιρία Navigator.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024