Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑπαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου
Στο σκοτάδι ακόμα οι έρευνες

Απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των τριών ένοπλων που απήγαγαν χθες το πρωί τον εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλο από το Καβούρι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία μέχρι…

Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των τριών ένοπλων που απήγαγαν χθες το πρωί τον εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλο από το<...> Καβούρι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία μέχρι στιγμής, ο εφοπλιστής, πρώην ιδιοκτήτης της Super Fast Ferries, έφυγε από το σπίτι του για τα γραφεία του στον Πειραιά. Σε μικρή απόσταση στην οδό Ακτής, τρεις άγνωστοι έκλεισαν το δρόμο στο όχημα του κ. Παναγόπουλου, έσπασαν τα τζάμια και ανάγκασαν τον ίδιο και τον οδηγό του με την απειλή των όπλων να επιβιβαστούν στο δικό τους αυτοκίνητο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ένα τζιπ σκούρου χρώματος.

Τη σκηνή της απαγωγής είδε ένας οικοδόμος από παρακείμενη οικοδομή, ο οποίος ειδοποίησε την Aμεση Δράση. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή και λίγο αργότερα βρέθηκαν καμένα τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Κορωπί.

Κοντά στα οχήματα βρέθηκε ο οδηγός του εφοπλιστή δεμένος με χειροπέδες. Ο οδηγός οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής στη Λ. Αλεξάνδρας, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Όπως ανέφερε ο οδηγός του εφοπλιστή στους αστυνομικούς τα μόνα λόγια που είπαν οι απαγωγείς πως αυτούς ήταν: «Μην φοβάστε δεν θα πάθετε τίποτα, μόνο χρήματα θέλουμε», ενώ στους αστυνομικούς κατέθεσε και η γυναίκα του 70χρονου εφοπλιστή, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν με άλλο αυτοκίνητο που είχαν στο σημείο παίρνοντας μαζί τους και τον κ. Παναγόπουλο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται για ενέργεια του κοινού Ποινικού Δικαίου με κίνητρο πιθανότατα τα λίτρα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του απαχθέντος.

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας, ο πρόεδρος κ. Απόστολος Βεντούρης αναφέρει τα εξής: “Συγκλονισμένος από το απροσδόκητο γεγονός της απαγωγής του κ. Περικλή Παναγόπουλου, με τον οποίο με συνδέει και προσωπική φιλία, σαν πρώτη αντίδραση μου, ήταν να επικοινωνήσω και να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση της οικογένειας του για οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να επιστρέψει σώος και αβλαβής στους αγαπημένους του ανθρώπους. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κ. Περικλής Παναγόπουλος είναι ένας σεβάσμιος άνθρωπος και πρωτοπόρος της ναυτιλίας, δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν, ενώ αντίθετα έχει βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας. Όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της ΕΕΑ είμαστε συγκλονισμένοι από το συμβάν αυτό, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις της υπόθεσης και δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στην οικογένεια του κ. Περικλή Παναγόπουλου. Κάνουμε έκκληση για να βρεθεί άμεσα λύση χωρίς να παρατείνεται η αγωνία των ανθρώπων του και όλων μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024