Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΕνωμένη κατά της τρομοκρατίας όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση

Ενωμένη κατά της τρομοκρατίας όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση

Την ομόφωνη αλληλεγγύη τους στη Βρετανία και στις οικογένειες των θυμάτων από τα τρομοκρατικά χτυπήματα εξέφρασαν οι Υπουργοί Δικαιοσύνηςκαι Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα πλαίσια έκτακτης συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε […]

Την ομόφωνη αλληλεγγύη τους στη Βρετανία και στις οικογένειες των θυμάτων από τα τρομοκρατικά χτυπήματα εξέφρασαν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης<...>και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα πλαίσια έκτακτης συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, πριν λίγες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπουργοί αποφάσισαν να επιταχύνουν την προώθηση σειράς νομοθετικών ρυθμίσεων για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, και ειδικότερα τη ρύθμιση του ζητήματος της αποθήκευσης και της καταγραφής των τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων από και προς την Ε.Ε.. Με τη ρύθμιση αυτή οι εταιρίες και οι οργανισμοί τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη θα πρέπει να υποχρεωθούν να διατηρούν αποθηκευμένα αρχεία με όλες τις κλήσεις, τα μηνύματα μέσω κινητών τηλεφώνων, τα e – mail, που πραγματοποιούνται στην Ε.Ε..

Ωστόσο στο θέμα αυτό υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, δεδομένων των διαφορετικών νομικών καθεστώτων που υπάρχουν στα κράτη μέλη της Ε.Ε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024