Τελευταία νέα
HomeΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΟλοκλήρωση διαγωνισμού “πρόταση για την αισθητική αναμόρφωση των μεθοριακών σταθμών”

Ολοκλήρωση διαγωνισμού “πρόταση για την αισθητική αναμόρφωση των μεθοριακών σταθμών”

Ο διαγωνισμός που προκήρυξε η “Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.” (ΕΤΑ), για την ανάδειξη “πρότασης για την αισθητική αναμόρφωση των μεθοριακών σταθμών”, ολοκληρώθηκε με την επιλογή τριών προτάσεων. Σήμερα το πρωί, […]

Ο διαγωνισμός που προκήρυξε η “Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.” (ΕΤΑ<.>), για την ανάδειξη<...> “πρότασης για την αισθητική αναμόρφωση των μεθοριακών σταθμών”, ολοκληρώθηκε με την επιλογή τριών προτάσεων.

Σήμερα το πρωί, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Ε.Τ.Α., ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Γεωργακόπουλος, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Β. Βαλασόπουλος και ο Γ.Γ. Ολυμπιακών Αγώνων 2004 κ. Κ. Καρτάλης. Ο πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Τ.Α. κ.κ. Στ. Χατζόπουλος και Α. Χωμενίδης, παρουσίασαν στην πολιτική ηγεσία τις βραβευμένες προτάσεις, οι οποίες εκτίθενται στα γραφεία της εταιρείας.

Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Δ. Γεωργακόπουλος, τόνισε την σαφή πολιτική βούληση για την αναβάθμιση των Ολυμπιακών Πυλών εντός του 2003 και την αξιοποίηση της Ε.Τ.Α., ως κινητήριου μοχλού στην όλη διαδικασία.

Ο διαγωνισμός εντασσόταν στο πλαίσιο δράσεων, για την επείγουσα αναβάθμιση των Ολυμπιακών Πυλών (Συνοριακοί Σταθμοί Ευζώνων, Προμαχώνα, Κήπων, Κακαβιάς και Νίκης).

Οι ενδιαφερόμενοι, είχαν υποβάλλει τις προτάσεις τους μέχρι την 21/6/2002, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία που προβλεπόταν από την διακήρυξη του διαγωνισμού.
Η επιτροπή του διαγωνισμού, απαρτιζόταν από εκπροσώπους του Υπ.Εσ. Δ.Δ.Α., του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Γενικής Γραμματείας Ολυμπιακών Αγώνων, του Ε.Ο.Τ. και της Ε.Τ.Α. Α.Ε., ήταν υψηλού επιστημονικού επιπέδου και κατέληξε ομόφωνα στην απόφασή της.

Τα έργα θα πραγματοποιηθούν από την Ε.Τ.Α. και το κόστος τους για τις πέντε Ολυμπιακές Πύλες, προϋπολογίζεται ότι θα ανέλθει σε 7.000.000 €.

Τα βραβεία έλαβαν:

  • Α΄ ποσό αμοιβής: INTERFORM A.E.- Νικόλαος Σουλάκης
  • Β΄και Γ΄ποσό αμοιβής εξ ημισείας : Π. Βοκοτόπουλος- Π. Παυλίδης- Κ. Βοκοτόπουλος- Γ. Τσαγκάρης- Δ. Χαλκιόπουλος ΤΕΤRAGON Ε.Π.Ε.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024