Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑισθητά αυξημένος ο αριθμός Σέρβων τουριστών στη Χαλκιδική

Αισθητά αυξημένος ο αριθμός Σέρβων τουριστών στη Χαλκιδική

Αισθητή αύξηση, σε σχέση με πέρσι, εμφανίζει φέτος ο αριθμός Σέρβων τουριστών, που προτιμούν για διακοπές τους παραλίεςτης Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Χαλκιδικής, της Κατερίνης ή της Πιερίας, γεγονός […]

Αισθητή αύξηση, σε σχέση με πέρσι, εμφανίζει φέτος ο αριθμός Σέρβων τουριστών, που προτιμούν για διακοπές τους παραλίες<...>της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Χαλκιδικής, της Κατερίνης ή της Πιερίας, γεγονός στο οποίο συνέβαλλε και η νέα τηλεφωνική υπηρεσία της ελληνικής πρεσβείας στην Σερβία για την έκδοση βίζας.

Παράλληλα, τα μεγάλα τουριστικά γραφεία της Σερβίας προσφέρουν δελεαστικά πακέτα προσφορών για ταξίδια στη χώρα μας, κάνοντας το ταξίδι σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής ακόμη πιο προσιτό για τους Σέρβους, το 59% των οποίων δήλωνε σε έρευνα της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Σερβίας (YUTA), που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη, ότι θα επιλέξει την Ελλάδα για τις διακοπές του.
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, κ. Γεράσιμος Μπακογιάννης, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, επιβεβαίωσε την αυξημένη κίνηση Σέρβων τουριστών στην περιοχή, κάνοντας εκτιμήσεις για αύξηση της τάξης του 15%, τη στιγμή που οι πληρότητες καταλυμάτων της περιοχής αγγίζουν το 100%.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024