Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜαζική έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου
Πληρότητα σχεδόν 100% σε αεροπλάνα, πλοία και ΟΣΕ

Μαζική έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου

Με πληρότητες που άγγιξαν το 100% αναχώρησαν τα πλοία, τα τραίνα και τα αεροπλάνα από τα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ κάποια προβλήματα διαπιστώθηκαν στις εθνικές οδούς. Γεμάτα αναχώρησαν από το […]

Με πληρότητες που άγγιξαν το 100% αναχώρησαν τα πλοία, τα τραίνα και τα αεροπλάνα από τα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ κάποια προβλήματα διαπιστώθηκαν στις<...> εθνικές οδούς. Γεμάτα αναχώρησαν από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” τα αεροπλάνα, ενώ έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια για προορισμούς του εξωτερικού και εσωτερικού. Για το περασμένο τριήμερο, από και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προγραμματίστηκαν 1.779 πτήσεις και 45 τσάρτερ. Δημοφιλέστεροι προορισμοί εσωτερικού είναι τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Κως. Εξωτερικού το Παρίσι, η Ρώμη, η Φρανκφούρτη και οι Βρυξέλλες.

Με πληρότητα 100% αναχώρησαν και τα πλοία από τα λιμάνια της Αττικής. Από το λιμάνι του Πειραιά προγραμματίστηκαν 33 δρομολόγια για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη και 21 για Αργοσαρωνικό. Από το Λαύριο έφυγαν 9 πλοία και από τη Ραφήνα 20. Περίπου 140 επιπλέον δρομολόγια, στα 245 που ήταν ήδη προγραμματισμένα, πραγματοποίησαν τα ΚΤΕΛ, ενώ η πληρότητα στον ΟΣΕ άγγιξε το 95%.

Παράλληλα, επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία, για την ασφαλή μετακίνηση όσων ταξιδέψουν μέσω των εθνικών οδικών δικτύων. Υπενθυμίζεται πως από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ ισχύει η απαγόρευση για την κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών.

Επίσης, οι οδηγοί που θα κινηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας πρέπει να γνωρίζουν πως -λόγω έργων- από τον κόμβο του Μαρτίνου, στο 120ο χλμ. και για 5 χλμ., στο ρεύμα της καθόδου, η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται σε μία μόνο λωρίδα. Με εξαίρεση το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, τα έργα ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιούνται έως τις 18 Αυγούστου ανά τμήματα, στην έξοδο της Αθηνών Λαμίας από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι τα διόδια Αφιδνών. Ειδικότερα, τα έργα θα πραγματοποιούνται τις καθημερινές από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο, τα έργα θα γίνονται από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024