Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤαλαιπωρούν αλλά σώζουν τα αμερικανικά μέτρα για την αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων

Ταλαιπωρούν αλλά σώζουν τα αμερικανικά μέτρα για την αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων

Μπορεί να ταλαιπωρούν επιβάτες και να δημιουργούν προβλήματα στις αεροπορικές εταιρίες αλλά διόλου απίθανο να απέτρεψαν ήδη μία τρομοκρατική επίθεση…

Μπορεί να ταλαιπωρούν επιβάτες και να δημιουργούν προβλήματα στις αεροπορικές εταιρίες αλλά διόλου απίθανο<...> να απέτρεψαν ήδη μία τρομοκρατική επίθεση ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τομ Ριτζ, μιλώντας για τις πρόσφατες ακυρώσεις πτήσεων λόγω των αυστηρών αντιτρομοκρατικών μέτρων.

Ο Τομ Ριτζ πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ συνεργάζονται με την Ευρώπη για να βρεθεί ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης στις πληροφορίες της αντικατασκοπίας για πιθανές απειλές τρομοκρατών.

Ο αμερικανός υπουργός παραδέχθηκε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων ήταν “δύσκολη”, αλλά πρόσθεσε ότι ήταν κατανοητή.

“Οι πάντες αντιλήφθηκαν, ιδιαιτέρως μετά την 11η Σεπτεμβρίου, γιατί η Αμερική εξακολουθεί να ανησυχεί για την ασφάλεια της αεροπλοΐας, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον”, δήλωσε ο Τομ Ριτζ, κληθείς να σχολιάσει τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στη Γαλλία και τη Βρετανία, από τα μέτρα που έλαβαν οι ΗΠΑ.

“Προσπαθούμε να βρούμε την σωστή ισορροπία, την σωστή απάντηση στις πληροφορίες για απειλές”, δήλωσε ο Ριτζ, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Οι ακυρώσεις πτήσεων τις ημέρες των γιορτών πιθανώς απέτρεψαν μία τρομοκρατική επίθεση. “Πιθανώς τα καταφέραμε, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις το άγνωστο”, δήλωσε ο Ριτζ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024