Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑποζημίωση 3 εκατ. ζητά η MIG από την Ντόρα Μπακογιάννη
Ανταλλαγές αγωγών μεταξύ MIG και Ντόρας

Αποζημίωση 3 εκατ. ζητά η MIG από την Ντόρα Μπακογιάννη

Στα άκρα οδηγείται η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της MIG και της υπουργού Εξωτερικών κας Ντόρας Μπακογιάννη, με αφορμή την ανάθεση της αεροπορικής γραμής Αθήνας – Κωνσταντινούπολης στην Aegean Airlines

Στα άκρα οδηγείται η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της MIG και της υπουργού Εξωτερικών κας Ντόρας Μπακογιάννη<…>, με αφορμή την ανάθεση της αεροπορικής γραμής Αθήνας – Κωνσταντινούπολης στην Aegean Airlines. Μετά την ανακοίνωση της κα Μπακογιάννη ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον της MIG και του αντιπροέδρου της κ. Ανδρέα Βγενόπουλου και την ανάλογη απάντηση από την πλευρά της τελευταίας, η MIG κατέθεσε κι αγωγή αποζημίωσης “για ηθική βλάβη λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης και προσβολής της προσωπικότητας της εταιρείας κατά της κας Ντόρας Μπακογιάννη”.

Σε σχετική ανακοίνωση, η MIG αναφέρει μεταξύ άλλων: “Με την εν λόγω αγωγή διεκδικούμε από την κα Ντόρα Μπακογιάννη 3 εκατ. ευρώ, ποσό που δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Marfin Foundation (Ίδρυμα Marfin) για ενίσχυση του κοινωφελούς της έργου. Όλοι εμείς τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της MIG, έχουμε δουλέψει τίμια και σκληρά για πολλά χρόνια για να δημιουργήσουμε τον μεγαλύτερο Ελληνικό επιχειρηματικό Όμιλο και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι`αυτό. Αυτήν την υπερηφάνεια δεν θα επιτρέψουμε να την αμφισβητήσει κανείς, μα κανείς απολύτως, χωρίς να μας ενδιαφέρει το οποιοδήποτε κόστος αντιπαράθεσης”.

Αγωγή εναντίον της MIG και του Ανδρέα Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή της προσωπικότητας της, κατέθεσε η ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη, όπως είχε προαναγγείλει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Με την αγωγή ζητείται το πόσο των 3 εκατ. ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024