Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔεν χαρακτηρίζει τον ελληνικό τουρισμό το ατυχές συμβάν της Κέρκυρας

Δεν χαρακτηρίζει τον ελληνικό τουρισμό το ατυχές συμβάν της Κέρκυρας

Την βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια εκφράζει η ΠΟΕΤ και οι Ενώσεις-Μέλη της σ` όλη την Ελλάδα, προς τους γονείς και τους οικείους των παιδιών από την Μ. Βρετανία, […]

Την βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια εκφράζει η ΠΟΕΤ και οι Ενώσεις-Μέλη της σ` όλη την Ελλάδα, προς τους γονείς και τους οικείους των παιδιών από την Μ. Βρετανία<...>, που χάθηκαν στη Κέρκυρα.

«Το τραγικό αυτό γεγονός, εξαιρετικά ατυχές και μεμονωμένο, δεν χαρακτηρίζει σε καμιά περίπτωση τον κερκυραϊκό και ευρύτερα τον ελληνικό τουρισμό, ο οποίος στο σύνολό του προσφέρει σε εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο ασφάλεια και ηρεμία κατά την διάρκεια των διακοπών τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΤ, και συνεχίζει: «η πολιτεία σε στενή συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα είναι βέβαιο ότι θα εργασθούμε  από κοινού για να βελτιώσουμε, σ` όλα τα επίπεδα, ακόμη περισσότερο τα ήδη υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τους επισκέπτες μας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024