Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕτήσιος χορός του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών

Ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών

Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών, ο οποίος έχει ιδρυθεί το 1983, οργανώνει όπως κάθε χρόνο, τον ετήσιο χορό του, ο οποίος<…> πραγματοποιείται στο τέλος κάθε τουριστικής σαιζόν. Με αυτό το τρόπο όλοι οι φίλοι και οι συνεργάτες του Συλλόγου γιορτάζουν το τέλος μιας ακόμη ευχάριστης αλλά και κουραστικής περιόδου.

Ο χορός, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο “Κουρήτες” (λίγο μετά το Γάζι) στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, θεωρείται από τα καλύτερα κοσμικά γεγονότα της Κρήτης, διότι συγκεντρώνει εκτός από τους διευθυντές ξενοδοχείων, μεγάλους επιχειρηματίες, ξενοδόχους, τις αρχές της πόλης και γενικά όλη την ελίτ του Ηρακλείου και των άλλων νομών.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο Δημήτρης Κόκοτας και το συγκρότημα του, διασκεδάζοντας με τα τραγούδια του τους παρευρισκόμενους.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Χριστοδούλου, εκπροσωπώντας και όλα τα μέλη του Συλλόγου, δήλωσε ότι “με αυτή την εκδήλωση θα κλείσει μια ακόμη τουριστική περίοδος για τη Κρήτη, με τις ευχές, η χρονιά που θα έλθει να είναι πολύ καλύτερη για το νησί, αφού διαθέτει όλα τα φόντα για πλούσιο εναλλακτικό τουρισμό τεσσάρων εποχών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024