Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓαλάζιες σημαίες σε δύο παραλίες της Λακωνίας

Γαλάζιες σημαίες σε δύο παραλίες της Λακωνίας

Γαλάζιες Σημαίες απέκτησαν και φέτος δύο από τους ικανοποιητικά ανερχόμενους τα τελευταία χρόνια τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας,ο Αρχάγγελος και η Πλύτρα Λακωνίας. Ο Αρχάγγελος είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός του […]

Γαλάζιες Σημαίες απέκτησαν και φέτος δύο από τους ικανοποιητικά ανερχόμενους τα τελευταία χρόνια τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας,<...>ο Αρχάγγελος και η Πλύτρα Λακωνίας.

Ο Αρχάγγελος είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός του Δήμου Ασωπού Λακωνίας, μέσα στο Λακωνικό κόλπο. Είναι ένα γραφικό ψαροχώρι με φυσικές ομορφιές, απάνεμο λιμάνι και καθαρές παραλίες με καταγάλανα νερά. Ιδανικός τόπος για ξένοιαστες διακοπές όλο το χρόνο, κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα. Βρίσκεται στο νότιο – ανατολικό πόδι της Πελοποννήσου, στο Νομό Λακωνίας.

Ένας άλλος πανέμορφος παραλιακός οικισμός του Δήμου Ασωπού είναι και η Πλύτρα, πολύ κοντά στον Αρχάγγελο, με τη χρυσή αμμουδιά, τη παχιά άμμο και το κεντρικό λιμάνι, που φιλοξενεί σκάφη αναψυχής. Απέναντι από την Πλύτρα και πριν από το ακρωτήριο Ξυλί, προβάλει ο οικισμός Καραβοστάσι με τα ξεχωριστά παραδοσιακά πέτρινα οικήματα.

Οι Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης κυματίζουν ήδη στις παραλίες του Αρχάγγελου και της Πλύτρας Λακωνίας και υποδηλώνουν έτσι ότι η βράβευση αυτών των παραλιών πιστοποιεί την καθαρότητα των νερών, την οργάνωση της
ακτής και την ασφάλεια των λουομένων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024