Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαθημερινή η προσπάθει της Ελλάδας να κερδίζει πόντους στο τουριστικό στερέωμα
Δηλώσεις του Κ. Μαρκόπουλου μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό

Καθημερινή η προσπάθει της Ελλάδας να κερδίζει πόντους στο τουριστικό στερέωμα

Συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας κ. Γιάννη Παπαθανασίου και τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Μαρκόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης δήλωσε ότι τα καταστροφολογικά σενάρια της αρχής της χρόνου ευτυχώς δεν…

Συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας κ. Γιάννη Παπαθανασίου και τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Μαρκόπουλο είχε στο Μέγαρο<...> Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης δήλωσε ότι τα καταστροφολογικά σενάρια της αρχής της χρόνου ευτυχώς δεν έχουν επαληθευθεί και ότι παρά την οικονομική συγκυρία που υπάρχει τα πράγματα βαδίζουν ικανοποιητικά. “Υπήρξε γόνιμη συνεργασία και ενημέρωση του κυρίου πρωθυπουργού και συνεργασία με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας σε σχέση με την προοπτική και τη σημερινή κατάσταση της τουριστικής σεζόν της χώρας. Βρισκόμαστε στο μέσον και αντιλαμβάνεστε ότι επειδή ο τουρισμός είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και για το brand name της χώρας και για τα έσοδα η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως σημαντική. Είναι καθημερινή η προσπάθειά μας να κερδίζουμε πόντους στο τουριστικό στερέωμα. Έτσι κι αλλιώς η χώρα είναι ισχυρή τουριστικά. Παρά την οικονομική συγκυρία που υπάρχει, τα πράγματα βαδίζουν ικανοποιητικά και βέβαια με διαρκή παρακολούθηση”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις εκτιμώμενες αποκλίσεις όσον αφορά τον εισαγόμενο τουρισμό, ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε ότι φέτος είναι αναμενόμενη η πτώση για όλες τις χώρες της Μεσογείου. “Παλεύουμε μεταξύ του μονοψήφιου και του διψήφιου αριθμού. Σε καμία περίπτωση αυτά που ακούγαμε στην αρχή του χρόνου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024