Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚέρκυρα: Ομάδας Εργασίας για το Βιώσιμο Τουρισμό στη Μεσόγειο

Κέρκυρα: Ομάδας Εργασίας για το Βιώσιμο Τουρισμό στη Μεσόγειο

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα η 2η συνάντηση της Ομάδας Εργασίας της Διαμεσογειακής Επιτροπής για το Βιώσιμο Τουρισμό στη Μεσόγειο. Τη συνάντηση διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η […]

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα η 2η συνάντηση της Ομάδας Εργασίας της Διαμεσογειακής Επιτροπής για το<...> Βιώσιμο Τουρισμό στη Μεσόγειο. Τη συνάντηση διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η οποία είναι και συντονίστρια της συγκεκριμένης ομάδας εργασίας.

Είναι ενδιαφέρον, ότι η συγκεκριμένη ομάδα εργασίας αποτελεί την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια διεθνούς διαπεριφερειακής συνεργασίας στο πεδίο του βιώσιμου τουρισμού στη Μεσόγειο. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν περιφέρειες από την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελλάδα με κοινό στόχο τη χάραξη κοινής πολιτικής προβολής της Μεσογείου ως ενιαίου τουριστικού προορισμού καθώς και το σχεδιασμό ενός μοντέλου βιώσιμου τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024