Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚέρκυρα: Υψηλές πληρότητες αλλά κατώτερες από πέρυσι

Κέρκυρα: Υψηλές πληρότητες αλλά κατώτερες από πέρυσι

Πληρότητες που αγγίζουν το 100% στα κεντρικά ξενοδοχεία της Κέρκυρας αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού κ. Παναγιώτης Μπράμοςενώ σπεύδει να επισημάνει ότι όποιος επιθυμεί να ταξιδέψει στο […]

Πληρότητες που αγγίζουν το 100% στα κεντρικά ξενοδοχεία της Κέρκυρας αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού κ. Παναγιώτης Μπράμος<...>ενώ σπεύδει να επισημάνει ότι όποιος επιθυμεί να ταξιδέψει στο νησί πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει κατάλυμα. “Οι πληρότητες εντός της πόλης είναι πολύ κοντά στο 100% ενώ στα περίχωρα υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα δωμάτια”. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι πολλά ξενοδοχεία παραμένουν ακόμη κλειστά και αναμένεται να ανοίξουν μετά τις 29 Απριλίου, οπότε και ξεκινούν οι πτήσεις charter από το εξωτερικό. Σχετικά με τα μηνύματα για το καλοκαίρι ο κ. Μπράμος αναφέρει ότι θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων κ. Κωνσταντίνος Μπρεντάνος αναφέρει: “…πλέον υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα σε απόσταση 5-7 χλμ. από την πόλη, ενώ σε μεγαλύτερη απόσταση περισσότερα”. Όσο αφορά στις τιμές, ο κ. Μπρεντάνος αναφέρει ότι αυτές στα τουριστικά καταλύματα κυμαίνονται από 50 μέχρι 80 ευρώ σε apartments με 4 κλειδιά. Όσο αφορά στην θερινή περίοδο κάνει λόγω για κίνηση στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, σύμφωνα τουλάχιστον με τις ενδείξεις που έχει στη διάθεσή του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του προέδρου του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων Κέρκυρας, κ. Δημήτρη Χαρίτου ο οποίος σημειώνει: “…δυστυχώς αλλά φέτος η κατάσταση δεν είναι όπως πέρυσι! Φέτος δεν έχουν ανοίξει οι πτήσεις από το εξωτερικό…! Πιστεύω ότι τελικά θα διαμορφωθεί κάμψη ύψους 10-15% για την περίοδο των εορτών του Πάσχα”. Σχετικά με την καλοκαιρινή περίοδο ο κ. Χαρίτος κάνει λόγω για αύξηση της τάξης του 2-5%.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024