Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜηνύσεις και παραβάσεις στις παραλιακές περιοχές του Πηλίου

Μηνύσεις και παραβάσεις στις παραλιακές περιοχές του Πηλίου

Βροχή μηνύσεων, που φθάνουν τις 200, έχει καταθέσει τις τελευταίες μέρες η Τουριστική Αστυνομία Μαγνησίας στο αρμόδιο τμήμα της Εισαγγελίας Βόλου, που αφορούν ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, κυρίως στις παραλιακές περιοχές […]

Βροχή μηνύσεων, που φθάνουν τις 200, έχει καταθέσει τις τελευταίες μέρες η Τουριστική Αστυνομία Μαγνησίας στο<...> αρμόδιο τμήμα της Εισαγγελίας Βόλου, που αφορούν ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, κυρίως στις παραλιακές περιοχές του Πηλίου και ιδιοκτήτες κάμπινγκ για μη τήρηση της συμφωνίας μίσθωσης.

Eντυπωσιακός είναι ο αριθμός των διαπιστωμένων παραβάσεων και μηνύσεων, σχετικά με την ελεύθερη κατασκήνωση. Τα στοιχεία αναφέρουν ότι στη διάρκεια ελέγχων ενός Σαββατοκύριακου, διαπιστώθηκαν σε παραλίες του Ανατολικού Πηλίου 60 περιπτώσεις ελεύθερης κατασκήνωσης.

Σημειώνεται ότι οι καταγεγραμμένες παραβάσεις είναι αποτέλεσμα των αστυνομικών ελέγχων, ενώ ελάχιστες αφορούν σε καταγγελίες καταναλωτών.

Το 30% περίπου των επιχειρήσεων που ελέγχονται βρίσκεται ότι έχουν κάνει παραβάσεις. Oι έλεγχοι θα συνεχισθούν στις τουριστικές περιοχές έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024