Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαπασταύρου: Μονόδρομος για την ανάπτυξη περιοχών ο αγροτουρισμός
Περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο δήμου Γραβιάς

Παπασταύρου: Μονόδρομος για την ανάπτυξη περιοχών ο αγροτουρισμός

Την συμβολή του αγροτουρισμού στην βιώσιμη ανάπτυξη περιοχών που υποφέρουν από περιφερειακές ανισότητες, πολιτισμική ισοπέδωση και ερήμωση επεσήμανε η πρόεδρος της Αγροτουριστικής Α.Ε. κυρία Μπριγκίττα Παπασταύρου, μιλώντας στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο του δήμου Γραβιάς, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες…

Την συμβολή του αγροτουρισμού στην βιώσιμη ανάπτυξη περιοχών που υποφέρουν από περιφερειακές ανισότητες, πολιτισμική ισοπέδωση και ερήμωση επεσήμανε η πρόεδρος της Αγροτουριστικής Α.Ε. κυρία Μπριγκίττα Παπασταύρου, μιλώντας<...>στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο του δήμου Γραβιάς, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες. Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν επίσης ο νομάρχης Φωκίδας κ. Ν. Φουσέκης, ο τέως Υπουργός κ. Ν. Γκελεστάθης, δήμαρχοι και θεσμικοί παράγοντες του νομού.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα που έχουν οδηγήσει στη διασπορά τους κατοίκους της περιοχής και η διερεύνηση των επενδυτικών δυνατοτήτων και ευκαιριών της περιοχής, έτσι ώστε να διαμορφωθούν ελκυστικά «επενδυτικά προϊόντα», που θα κινήσουν το ενδιαφέρον ελλήνων και ξένων επενδυτών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024