Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠολλάλης: Η Λακωνία διαθέτει απεριόριστες τουριστικές δυνατότητες και έχει δυναμική προοπτική αξιοποίησης

Πολλάλης: Η Λακωνία διαθέτει απεριόριστες τουριστικές δυνατότητες και έχει δυναμική προοπτική αξιοποίησης

Για τις τουριστικές υποδομές του Ν. Λακωνίας, τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς επίσης και για το έργο της Ένωσης Ξενοδοχείων του Ν. Λακωνίας, τη συνεργασία της Ένωσης με άλλους τοπικούς φορείς…

Για τις τουριστικές υποδομές του Ν. Λακωνίας, τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς επίσης<...>και για το έργο της Ένωσης Ξενοδοχείων του Ν. Λακωνίας, τη συνεργασία της Ένωσης με άλλους τοπικούς φορείς, καθώς και για την τουριστική κίνηση το 2006 μιλάει στο Travel Daily News ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, κ. Δημήτρης Πολλάλης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πολλάλης “η Λακωνία διαθέτει απεριόριστες τουριστικές δυνατότητες και έχει δυναμική προοπτική αξιοποίησης”, ενώ πρωταρχικός στόχος της Ένωσης, μέσω της συνεργασίας της με την Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής (Ν.Ε.Τ.Π.) Λακωνίας είναι η πληρέστερη ανάδειξη των τουριστικών δυνατοτήτων του Νομού, επιδιώκοντας έτσι την αύξηση εισερχομένων επισκεπτών, προκειμένου να καταστεί η Λακωνία ο ιδανικός τουριστικός προορισμός για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου.

Όσον αφορά στην νέα χρονιά και την τουριστική κίνηση ο πρόεδρος της Ένωσης εκτίμησε ότι θα είναι ενθαρρυντική με τροχιά ανοδική και πρόσημο θετικό, εξηγώντας πως “αυτό συνάγεται από μια σειρά γεγονότων όπως, η πρόωρη ζήτηση που ήδη υπάρχει για τη χώρα μας, η έγκαιρη τουριστική προβολή που πραγματοποιείται στο εξωτερικό από πλευράς Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού κ. Αβραμόπουλου, η αξιοποίηση του θετικού κλίματος που δημιουργήθηκε μετά τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και τέλος η τουριστική άνοδο που επετεύχθη το 2005”. “Εκτιμάται λοιπόν ότι το 2006 η τουριστική κίνηση στη χώρα μας θα έχει θετική εξέλιξη, η οποία θα κυμανθεί περίπου στα επίπεδα του 4 – 5% κατέληξε.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Πολλάλη στη στήλη Συνέντευξη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024