Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠροβολή και ανάδειξη της κρητικής κουζίνας και διατροφής
Επίσκεψη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης στο νομάρχη Ρεθύμνου

Προβολή και ανάδειξη της κρητικής κουζίνας και διατροφής

Το νομάρχη Ρεθύμνου και πρόεδρο του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκε την περασμένη Τρίτη το προεδρείο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ζώης Χάρος, πρόεδρος, Νίκος Παπαδάκης

Το νομάρχη Ρεθύμνου και πρόεδρο του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκε την περασμένη Τρίτη<...> το προεδρείο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ζώης Χάρος, πρόεδρος, Νίκος Παπαδάκης, γραμματέας και Γιώργος Τσιντάρης, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, καθώς και η κα Ζωή Νόβακ, διευθύντρια του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας.

Οι εκπρόσωποι της Λέσχης ενημέρωσαν τον κ. Παπαδάκη για το έργο και την προσφορά της Λέσχης στην προβολή και ανάδειξη της κρητικής κουζίνας και διατροφής, ενώ συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας στο πλαίσιο των δράσεων του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας.

Τονίστηκε ότι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης θα έχει στενή συνεργασία με το φορέα που δημιούργησαν οι τέσσερις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις για την ανάδειξη της κρητικής κουζίνας, καθώς και ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο δεδομένης της μακράς εμπειρίας και μεγάλης τεχνογνωσίας της στα ζητήματα της Κρητικής Γαστρονομίας. Το αμέσως επόμενο διάστημα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης θα καταθέσει στον Νομάρχη Ρεθύμνου τις προτάσεις της για δράσεις, που θα μπορούσαν να διοργανωθούν σε συνεργασία με το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας αλλά και την Νομαρχία Ρεθύμνου για την ανάδειξη της Παραδοσιακής Κρητικής Κουζίνας και των τοπικών προϊόντων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024