Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣΕΤΕ: Στόχος είναι η μείωση ΦΠΑ στην εστίαση να περάσει άμεσα στον τελικό καταναλωτή
Εστίαση

ΣΕΤΕ: Στόχος είναι η μείωση ΦΠΑ στην εστίαση να περάσει άμεσα στον τελικό καταναλωτή

Μόλις οι δημοσιονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, πρέπει να γίνουν αντίστοιχες μειώσεις με την εστίαση σε όλο το τουριστικό πακέτο, αλλά και στην ακτοπλοΐα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ως “εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας” χαρακτήρισε με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης τη συμφωνία Κυβέρνησης – ‘Τρόικα’ για μείωση του ΦΠΑ της εστίασης στο 13%, εφόσον αυτή τελικά πραγματοποιηθεί.

“Η επαναφορά του ΦΠΑ της εστίασης στην Ελλάδα από 01/08/13, σε επίπεδα αντίστοιχα των ανταγωνιστών μας, αποτελεί ουσιαστικό αναπτυξιακό μέτρο. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου, τίθενται οι βάσεις για δυναμική περαιτέρω ανάπτυξη των επενδύσεων και τουριστικών εσόδων τα επόμενα χρόνια. Στόχος είναι η μείωση αυτή να περάσει άμεσα στον τελικό καταναλωτή και όλα τα έσοδα του ΦΠΑ εστίασης να αποδίδονται πλήρως στο κράτος. Μόλις οι δημοσιονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, πρέπει να γίνουν αντίστοιχες μειώσεις σε όλο το τουριστικό πακέτο, αλλά και στην ακτοπλοΐα” συμπλήρωσε ο κ. Ανδρεάδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024