Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘαλάσσια ρύπανση στο Ρέθυμνο
Δυσάρεστη η εικόνα για τους τουρίστες

Θαλάσσια ρύπανση στο Ρέθυμνο

Θαλάσσια ρύπανση από άγνωστη πηγή, σημειώθηκε στην περιοχή από το ύψος αφετηρίας του περιφερειακού δρόμου μέχρι το φρούριο της Φορτέτσας στο Ρέθυμνο. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, μετά από επώνυμη καταγγελία […]

Θαλάσσια ρύπανση από άγνωστη πηγή, σημειώθηκε στην περιοχή από το ύψος αφετηρίας του περιφερειακού δρόμου μέχρι το φρούριο της Φορτέτσας<...> στο Ρέθυμνο. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, μετά από επώνυμη καταγγελία κλιμάκιο του λιμεναρχείου ερεύνησε την περιοχή και διαπίστωσε εκτεταμένη ρύπανση από αφρίζων σκούρο-κίτρινο προϊόν. Παρά τις προσπάθειες εντοπισμού της πηγής ρύπανσης αυτό δεν επιτευχθεί από τους λιμενικούς.

Ο δυνατός αέρας που έπνεε βοήθησε στην εξάπλωση της ρύπανσης η οποία όπως ήταν φυσικό αναστάτωσε και τους επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και τους αρμόδιους. Δυσάρεστη όμως εικόνα ήταν και για τους τουρίστες οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στη συγκεκριμένη περιοχή.

Χθες το πρωί με εντολή του Λιμενάρχη Ρεθύμνου ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και το υγειονομικό ώστε να διαταχθεί έρευνα για να εντοπισθεί η πηγή ρύπανσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ρύποι εμφανίζονται στην παραλία του Ρεθύμνου με ότι αυτό συνεπάγεται κυρίως για τον τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024