Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέος δήμαρχος Ρόδου ο Αλέξανδρος Κολιάδης, άλλος ένας άνθρωπος του τουρισμού
Περιφέρεια

Νέος δήμαρχος Ρόδου ο Αλέξανδρος Κολιάδης, άλλος ένας άνθρωπος του τουρισμού

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης αξιοποίησε και επαγγελματικά τη σχέση του με τον αθλητισμό και από το 2008 μέχρι και το 2015 συνεργάστηκε με τις ποδοσφαιρικές ομάδες ΠΑΟ, ΑΕΚ και Ηρακλή, ως επίσημος μεταφραστής και βοηθός προπονητή, ενώ για μια διετία επιχείρησε να βρεθεί και εκτός Ελληνικών Συνόρων, στο Κατάρ, όντας μέλος τεχνικού επιτελείου της Ομάδας Al Rayyan.

Νέος δήμαρχος Ρόδου αναδείχθηκε από τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, επικεφαλής της παράταξης “ΕΝΑ- Ενωμένοι Αλλάζουμε, Μαζί για τη Ρόδο” με ποσοστό 57,96%  έναντι του 42,04% που συγκέντρωσε ο κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Koliadis

Η νίκη είναι δική σας, η νίκη είναι των Ροδιτών. Είπαμε, ενωμένοι αλλάζουμε και το κάναμε πράξη όλοι μαζί σαν ένα!”, ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Κολιάδη, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον ροδιακό λαό σε δήλωση που εξέδωσε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι τον υποστήριξαν, αλλά και την αισιοδοξία του για το μέλλον του νησιού.

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης / Alexander Basile Coliadιs  γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1975 από Έλληνα πατέρα και Ισπανίδα μητέρα. Κατέχει  την ισπανική, την ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Είναι απόφοιτος της  Πανελλήνιας Σχολής Ξεναγών και διετέλεσε επί οκτώ έτη (4έτη+4) πρόεδρος  του Σωματείου Ξεναγών Δωδεκανήσου. Έχει, επίσης, διατελέσει πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γενικός γραματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 εκλέγεται τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους διορίζεται ως Δημοτικός Σύμβουλος Πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ. Λίγο χρόνο μετά, στο ίδιο έτος,  εκλέγεται  ομόφωνα πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Τον Μάιο του 2020 αναλαμβάνει το Προεδρείο του ΠΡΟΤΟΥΡ. Τον Ιανουάριο του 2022 αναλαμβάνει το αξίωμα του Εντεταλμένου Συμβούλου Δ.Ε. Λινδίων με ευρύτατες, όμως, αρμοδιότητες  ως αντιδημάρχου Λινδίων.  Τέλος, το ίδιο έτος διορίζεται ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου / Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία” (“Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε.”).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024