Τελευταία νέα
ΑρχικήΨήφισμα από την ERA για την εναέρια κυκλοφορία

Ψήφισμα από την ERA για την εναέρια κυκλοφορία

Στην ετήσια συνάντηση που είχαν στο Παρίσι τα μέλη της European Regions Airline Association, ERA, υιοθέτησαν ψήφισμα σχετικά με την εναέρια κυκλοφορία. Το ψήφισμα αναγνωρίζει την θετική και ιδιαίτερης σημασίας […]

Στην ετήσια συνάντηση που είχαν στο Παρίσι τα μέλη της European Regions Airline Association, ERA<.>, υιοθέτησαν ψήφισμα σχετικά με την εναέρια κυκλοφορία.
Το ψήφισμα αναγνωρίζει την θετική και ιδιαίτερης σημασίας συμβολή των αερομεταφορών στην οικονομία της Ευρώπης, την κοινωνική και τοπική ανάπτυξη, και καλεί τους υπουργούς μεταφορών να επιβεβαιώσουν ότι τα μέλη του Eurocontol θα εφαρμόσουν πλήρως το σχέδιο ATM 2000+, και να υποστηρίξουν και ενδυναμώσουν την ERA για να πάρει αποφάσεις σχετικά με την ανάπτυξη της εξυπηρέτησης της εναέριας κυκλοφορίας σε σχέση με τις εμπλεκόμενες περιοχές – μέλη της ERA.
Επίσης, να επιβεβαιώσουν ότι η τρέχουσα διαδικασία σχετικά με τον σχεδιασμό της δυναμικότητας των αερομεταφορών στην Ευρώπη θα ενδυναμωθεί, και ότι το προτεινόμενο σχέδιο στο Eurocontrol για την ανακούφιση του γνωστού προβλήματος από την υπερφόρτιση των αερομεταφορών στον εναέριο χώρο της Ευρώπης θα εφαρμοσθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Τέλος, το ψήφισμα καλεί τους υπουργούς να βρουν τρόπους για να αφαιρέσουν τους περιορισμούς από τους προμηθευτές των εναέριων υπηρεσιών και να ερευνήσουν τους τρόπους με τους οποίους οι εναέριες υπηρεσίες θα απελευθερωθούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024