Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑντίθετη η ΥΠΑ στο νέο νομοσχέδιο για τον κλάδο
Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Αντίθετη η ΥΠΑ στο νέο νομοσχέδιο για τον κλάδο

Αντίθετη με τις διατάξεις του νομοσχεδίου που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών για την αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, δηλώνει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΥΠΑ…

Αντίθετη με τις διατάξεις του νομοσχεδίου που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών για την αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το<...> οποίο βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, δηλώνει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΥΠΑ.

Σε ανακοίνωσή της εκτιμά ότι το νομοσχέδιο δεν συνεισφέρει στην αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό της ΥΠΑ και την οδηγεί την υποβάθμιση και τη διάλυση. Η ΟΣΥΠΑ εκφράζει επίσης φόβους ότι οι ρυθμίσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για την εκμετάλλευση των περιφερειακών αεροδρομίων, ανοίγουν την πόρτα για την ιδιωτικοποίησή τους, βάζοντας, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, βόμβα στα θεμέλια της γεωστρατηγικής ιδιαιτερότητας της Ελλάδας και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.

Η ΟΣΥΠΑ καθιστά σαφές ότι στις προθέσεις της είναι μεν το ενδεχόμενο των κινητοποιήσεων, αλλά όχι στην παρούσα φάση, σεβόμενη, όπως τονίζει, το επιβατικό κοινό και τον δεινά δοκιμαζόμενο τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024