Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔύο εκατομμύρια επιβάτες και ψήφο εμπιστοσύνης από τη Volotea στην Αθήνα
Αεροπορικές εταιρίες

Δύο εκατομμύρια επιβάτες και ψήφο εμπιστοσύνης από τη Volotea στην Αθήνα

Δυναμικά εξελίσσεται η πορεία της Volotea στην Ελλάδα.

Η Volotea έπιασε ένα μεγάλο ρεκόρ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αυτό το καλοκαίρι, καθώς μετέφερε περήφανα 2 εκατομμύρια επιβάτες από την έναρξη της λειτουργίας της στο αεροδρόμιο της Αθήνας το 2015.

Η Valeria Rebasti, Διευθύντρια Διεθνών Αγορών μαζί με την ομάδα μάρκετινγκ και το πλήρωμα του αεροδρομίου γιόρτασαν την περίσταση.

Όπως αναφέρει η Volotea, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος για τις μεγαλύτερες δραστηριότητες της Volotea στην Ελλάδα, λειτουργώντας ως αποκλειστική βάση της με σημαντικές ευκαιρίες δρομολογίων. Η Volotea προσφέρει περισσότερες από 680.000 θέσεις φέτος, που είναι μια αξιοσημείωτη αύξηση 33% σε σύγκριση με το 2022.

Αυτή τη θερινή σεζόν, η Volotea εκμεταλλεύεται ένα δίκτυο 17 προορισμών από την Αθήνα, συμπεριλαμβανομένων 3 δρομολογίων εσωτερικού, προσφέροντας συνολικά (Διεθνές & Εσωτερικό) 78 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

Λόγω της ελκυστικότητας των επιτυχημένων πτήσεων της Αθήνας και της Volotea, η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να αναβαθμίσει τη βάση της στην Αθήνα σε όλο το χρόνο, προσφέροντας για πρώτη φορά χειμερινές πτήσεις (Χειμώνας 23/24).

Με την ευκαιρία αυτού του σημαντικού ορόσημου για τη Volotea, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στο αεροδρόμιο της Αθήνας και την εξαιρετική ομάδα μας στη βάση μας για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους που μας βοηθούν να φτάσουμε σε αυτό το σημαντικό ρεκκόρ και, στο μέλλον, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε και να συνδέουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες με την ομορφιά και τον πολιτισμό της Ελλάδας και να βοηθάμε όλο και περισσότερους Έλληνες να ανακαλύψουν νέες πόλεις σε όλη την Ευρώπη».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024