Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Singapore Airlines στα εσωτερικά δρομολόγια της Αυστραλίας

Η Singapore Airlines στα εσωτερικά δρομολόγια της Αυστραλίας

Το εσωτερικό της Αυστραλίας φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της αεροπορικής εταιρίας Singapore Airlines αφού όπως επιβεβαίωσε εξετάζει το ενδεχόμενο να αναπτύξει εσωτερικό δίκτυο πτήσεων στην χώρα. Στόχος της […]

Το εσωτερικό της Αυστραλίας φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της αεροπορικής εταιρίας Singapore Airlines<.> αφού όπως<...> επιβεβαίωσε εξετάζει το ενδεχόμενο να αναπτύξει εσωτερικό δίκτυο πτήσεων στην χώρα.

Στόχος της Singapore Airlines είναι να εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Μελβούρνης, Σίδνεϊ και Brisbane σε πρώτη φάση, και αργότερα μεταξύ Αδελαϊδας και Πέρθης.

Μέχρι στιγμής τα εσωτερικά δρομολόγια της χώρας γίνονται από την Qantas και την Virgin, και μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση της δεύτερης τα δρομολόγια αυτά είναι ιδιαίτερα επικερδή.

Η παραπάνω ανακοίνωση της Singapore Airlines έχει πυροδοτήσει τον ανταγωνισμό των ιδιωτικών αεροδρομίων της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ για να πείσουν την αεροπορική εταιρία να τα χρησιμοποιεί ως έδρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024