Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαι οι Ολυμπιακές Αερογραμμές βοηθούν στη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας

Και οι Ολυμπιακές Αερογραμμές βοηθούν στη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές επιθυμώντας να συνεισφέρουν στον Τηλεμαραθώνιο της ΝΕΤ για την στήριξη των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού στη Νοτιοανατολική Ασία αποφάσισαν…

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές επιθυμώντας να συνεισφέρουν στον Τηλεμαραθώνιο της ΝΕΤ για την στήριξη των θυμάτων<...> του καταστροφικού σεισμού στη Νοτιοανατολική Ασία αποφάσισαν:


  • την προσφορά 20 εισιτηρίων μετ` επιστροφής από και προς τις πληγείσες περιοχές για την εκεί μετάβαση μελών ανθρωπιστικών οργανώσεων ή τη μεταφορά στη χώρα μας ασθενών και παιδιών που χρήζουν βοήθειας
  • την κάλυψη των εξόδων για την αερομεταφορά υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας ΜΗ Κυβερνητικών Οργανώσεων στην περιοχή.

Εξάλλου, με πρωτοβουλία της Διοίκησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό από τα διευθυντικά στελέχη της Εταιρίας.

Το ποσό θα παραδώσει στο λογαριασμό βοήθειας του Τηλεμαραθώνιου, ο κ. Κίμων Σουλιώτης, Κυβερνήτης των Ολυμπιακών Αερογραμμών και του πρώτου αεροσκάφους Δυτικής Χώρας, που προσγειώθηκε στην περιοχή Πουκέτ της Ταϊλάνδης, την επομένη της θεομηνίας, προκειμένου να επιστρέψουν στην χώρα μας οι Έλληνες επισκέπτες της περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024