Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία κοινών κωδικών πτήσεων US Airways και Lufthansa

Συνεργασία κοινών κωδικών πτήσεων US Airways και Lufthansa

Οι επιβάτες της Lufthansa και της US Airways μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν πολλές δυνατότητες και συνδυασμούς πτήσεων μετά την συμφωνία των δύο εταιριών για πτήσεις με κοινό κωδικό που θα […]

Οι επιβάτες της Lufthansa και της US Airways μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν πολλές δυνατότητες και συνδυασμούς πτήσεων μετά <...> την συμφωνία των δύο εταιριών για πτήσεις με κοινό κωδικό που θα είναι διαθέσιμες και στην Ελληνική αγορά.

Mέσω των κοινών κωδικών πτήσεων που αρχικά θα είναι διαθέσιμοι για τους πελάτες της US Airways σε επτά πόλεις (μεταξύ αυτών 5 στη Γερμανία), οι ταξιδιώτες επωφελούνται σημαντικά από τους αυξημένους προορισμούς που έχουν να επιλέξουν. Οι επιβάτες της Lufthansa θα έχουν πρόσβαση μέσω κοινών κωδικών με τη US Airways σε 17 προορισμούς εντός των Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων 14 πόλεων στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η US Airways θα επεκτείνει αρχικά το πρόγραμμα της για να συμπεριλάβει τις πτήσεις της Lufthansa με κοινούς κωδικούς μεταξύ Φρανκφούρτης και Βερολίνου, Βοστόνης, Ντίσελντορφ, Αμβούργου, Φιλαδέλφειας, Νυρεμβέργη και Στουτγάρδης, καθώς επίσης και των πτήσεων μεταξύ Μονάχου και Βερολίνου, Ντίσελντορφ και Αμβούργο.

Η Lufthansa θα προσθέσει στις πτήσεις της τους προορισμούς που μέσω κοινών κωδικών με τη US Airways θα διαθέτει, μεταξύ Philadelphia και: Albany (Νew York), Baltimore/Washington, Elmira (New York), Greensboro (North Carolina), Hartford (Connecticut), Manchester (New Hampshire), Pittsburgh, Providence (Rhode Island), Raleigh/Durham (North Carolina), San Juan (Puerto Rico), Washington Reagan National, West Palm Beach (Florida), White Plains (New York), Wilkes-Barre/Scranton (Pennsylvania). Η Lufthansa θα έχει επίσης κοινούς κωδικούς πτήσεων με τη US Airways σε προορισμούς μεταξύ Πίτσμπουργκ – Φρανκφούρτη και Πίτσμπουργκ – Βοστώνη, Φιλαδέλφεια – Φρανκφούρτη και Φιλαδέλφεια – Μόναχο, καθώς επίσης και Charlotte-Φρανκφούρτη.

Τα οφέλη στον ταξιδιώτη από τη χρήση πτήσεων με κοινό κωδικό (Codesharing) μεταξύ δύο αεροπορικών εταιριών συνοψίζονται στην ευκολία ενός ενιαίου εισιτηρίου, ενός check in και μιας παράδοσης αποσκευών, ενώ από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα θεωρούνται οι επιπλέον προορισμοί και οι μεγαλύτερες επιλογές που διαθέτει ο ταξιδιώτης.

Ακόμη, στις 26 Οκτωβρίου, η US Airways και η Lufthansa θα ξεκινήσουν την αμφίδρομη σχέση των προγραμμάτων συχνών ταξιδιωτών τους (frequent flyer programmes). Τα μέλη του Dividend Miles(r) της US Airways και των Μiles & More(r) της Lufthansa, θα είναι σε θέση να κερδίσουν μίλια, bonus και extra υπηρεσίες καθώς επίσης και να κερδίσουν ελίτ status σε πτήσεις σε οποιαδήποτε από τις δύο εταιρίες παγκοσμίως.

Τα μέλη κάθε προγράμματος συχνών ταξιδιωτών θα κερδίζουν μίλια ή μια ελάχιστη πίστωση 500 μιλίων, καθώς επίσης και ένα bonus υπηρεσιών σε ένα ταξίδι τους στην πρώτη θέση ή στη θέση Business.

Επιπλέον, η US Airways προσφέρει διπλά μίλια σε όλα τα ταξίδια μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας, και στις πτήσεις της Lufthansa παγκοσμίως. Η Lufthansa προσφέρει διπλά μίλια στα μέλη του Miles& More στην πρώτη μετ` επιστροφής πτήση για όλους τους προορισμούς που συνδέεται με τη US Airways παγκοσμίως. Οι πτήσεις στις οποίες οι δύο εταιρίες προσφέρουν bonus πρέπει να πραγματοποιηθούν μεταξύ 26 Οκτωβρίου και 31 Δεκεμβρίου 2003.

Ένα από τα πρόσθετα οφέλη που έχουν οι πελάτες περιλαμβάνουν την πρόσβαση στα lounges των εταιριών. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη Lufthansa πρώτη θέση ή business καθώς και τα μέλη της Senator Club, θα είναι ευπρόσδεκτα στα lounges της US Airways παγκοσμίως. Παρόμοια προνόμια έχουν και οι ταξιδιώτες της US Airways στα lounges της Lufthansa. Οι επιβάτες θα χρειαστεί να επιδείξουν την κάρτα επιβίβασης σε μία από τις δύο εταιρίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024