Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Eurowings ανακοινώνει νέα δρομολόγια προς τις ΗΠΑ
Αεροπορικές εταιρείες

H Eurowings ανακοινώνει νέα δρομολόγια προς τις ΗΠΑ

Από τον Ιούλιο του 2017 η αεροπορική εταιρεία θα πετά από Κολονία/Βόννη προς Ορλάντο, Φλόριντα, Σιάτλ και Ουάσινγκτον.

Η Eurowings συνεχίζει να διευρύνει το δίκτυο πτήσεων μακρινών αποστάσεων προς τις ΗΠΑ, διπλασιάζοντας από τον Ιούλιο του 2017 τον αριθμό των προσφερόμενων προορισμών προς τη Βόρεια Αμερική.

Έτσι, εκτός από το Λας Βέγκας και το Μαϊάμι, η υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις από την Κολονία/Βόννη προς το Ορλάντο και το Σιάτλ. Οι κρατήσεις για τα συγκεκριμένα δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας eurowings.com. Όλες οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων της Eurowings αναχωρούν από το αεροδρόμιο Κολονίας/Βόννης, ωστόσο η αεροπορική εταιρεία προσφέρει βολικές ανταποκρίσεις και από πολλά άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Το δίκτυο διηπειρωτικών πτήσεων της Eurowings διευρύνεται σταθερά, παράλληλα με τα ευρωπαϊκά δρομολόγια, αποτελώντας για την αεροπορική εταιρεία μια ακόμη πηγή εσόδων. Από την έναρξη των πρώτων πτήσεων μακρινών αποστάσεων τον περυσινό Νοέμβριο μέχρι σήμερα περισσότεροι από 420.000 επιβάτες έχουν ταξιδέψει σε μια άλλη ήπειρο με τη Eurowings. Η Eurowings προσφέρει ένα από τα πλέον πρωτοποριακά προϊόντα στον τομέα των επιβατικών αερομεταφορών, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και στις τρεις κατηγορίες ναύλου: BASIC, SMART και BEST. Ταξιδεύοντας με τη Eurowings οι επιβάτες απολαμβάνουν άνετα καθίσματα, υψηλής ποιότητας γεύματα,  υπηρεσία ίντερνετ εν πτήσει και ένα σύστημα ψυχαγωγίας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών.

Οι πτήσεις της Eurowings προς το Ορλάντο στη Φλόριντα θα ξεκινήσουν στις 8 Ιουλίου 2017 και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, με αεροσκάφος Airbus A330.

Στις 11 Ιουλίου 2017, στο πρόγραμμα πτήσεων της Eurowings θα προστεθεί και το Σιάτλ, με τρία δρομολόγια την εβδομάδα -κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο- που θα εκτελούνται επίσης με αεροσκάφος Airbus A330.

Εκτός από τα 3 δρομολόγια προς το Λας Βέγκας, το Μαϊάμι και τη Βοστόνη που επανέρχονται και τα 2 νέα δρομολόγια προς το Ορλάντο και το Σιάτλ που θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά στο θερινό πρόγραμμα 2017, η Eurowings θα  προσφέρει πτήσεις από την Κολονία/Βόννη προς 4 επιπλέον προορισμούς της Κεντρικής Αμερικής: την Αβάνα και το Βαραντέρο στην Κούβα και το Πουέρτο Πλάτα και την Πούντα Κάνα στον Άγιο Δομίνικο. Τέλος, κατά το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων 2017 η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί δρομολόγια προς τον Μαυρίκιο και την Μπανγκόκ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024